Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ δεν θα ήθελε να δικαστεί ο κ. Καραμανλής γιατί είναι τοτέμ για αυτούς

Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΝΔ δεν θα ήθελε να δικαστεί ο κ. Καραμανλής γιατί είναι τοτέμ για αυτούς
Νομίζω ότι η απουσία του πρωθυπουργού από τη συζήτηση έδωσε ένα μήνυμα είπε ο κ.Ξανθόπουλος
Η ΝΔ δεν θα ήθελε να δικαστεί ο Κώστας Καραμανλής για την υπόθεση των Τεμπών, γιατί είναι τοτέμ για αυτούς υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Ξανθόπουλος.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ και αναφερόμενος στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την τραγωδία στα Τέμπη, ο κ. Ξανθόπουλος έκανε λόγο για μια διαδικασία μαραθώνια.
«Ξεκίνησε το πρωί στις 9.30 και τελείωσε το βράδυ, περίπου στη 1.
Νομίζω ότι η απουσία του πρωθυπουργού από τη συζήτηση έδωσε ένα μήνυμα.
Με άλλα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης θέλει πάση θυσία να βγει από το κάδρο του εγκλήματος των Τεμπών και να αφήσει στους βουλευτές να πάρουν την ευθύνη.
Το δεύτερο είναι ότι παρ’ όλες τις προσπάθειες, τις ‘’συγκινητικές’’ του κ. Βορίδη, ότι δεν τεκμαίρονται ενδείξεις, διότι για ενδείξεις μιλάμε, ποινικής ευθύνης για πολιτικά πρόσωπα.
Η αίσθηση που όλοι μας αποκομίσαμε από τη συζήτηση είναι ότι η Νέα Δημοκρατία, πιστή σε αυτήν την τακτική που ακολουθεί από το 19 και μετά, μετά από κάθε μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, έρχεται η αντανάκλαση του προβλήματος που είναι η συγκάλυψη, είτε αυτό αφορά τις υποκλοπές είτε τώρα αφορά τα Τέμπη» είπε ο κ.Ξανθόπουλος.
Ερωτηθείς για τι ακριβώς είναι αυτό που θα κερδίσει η ΝΔ από αυτή την υπόθεση ο κ.Ξανθόπουλος τόνισε: «Φαντάζεστε τώρα να οδηγείται ο Υπουργός, ο κ. Καραμανλής στο εδώλιο του κατηγορουμένου;
Πιο συγκεκριμένα, για τη Νέα Δημοκρατία ο Καραμανλής είναι ένα τοτέμ, το όνομα Καραμανλή».
«Η στάση της Νέας Δημοκρατίας αποκλείει κάθε συζήτηση για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών και αυτό είναι κατά τη γνώμη μας το πολιτικό απόσταγμα όλης αυτής της διαδικασίας» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης