Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε ΗΠΑ και Καναδά η Κεραμέως - Εκστρατεία ενημέρωσης των Ελλήνων αποδήμων για την επιστολική ψήφο

Σε ΗΠΑ και Καναδά η Κεραμέως - Εκστρατεία ενημέρωσης των Ελλήνων αποδήμων για την επιστολική ψήφο
Θα επισκεφθεί τη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Μόντρεαλ, το Τορόντο, πόλεις με δυναμική παρουσία Ελλήνων αποδήμων, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ενημέρωσης για την επιστολική ψήφo
Στις ΗΠΑ και τον Καναδά, προκειμένου να ενημερώσει τους Έλληνες που κατοικούν εκεί για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου μέσω της επιστολικής ψήφου, μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου, η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.
Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής της εκστρατείας η κα Κεραμέως θα επισκεφθεί τη Βοστώνη, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Μόντρεαλ, το Τορόντο, πόλεις με δυναμική παρουσία Ελλήνων αποδήμων, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις ενημέρωσης για την επιστολική ψήφo.
Μάλιστα, θα έχει επαφές με Πρέσβεις και Πρόξενους και ευρύτερα με εκπροσώπους και μέλη της ελληνικής κοινότητας, ενώ θα πραγματοποιήσει επίσημες συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Σαν Φρανσίσκο, κ. Γεράσιμο και Βοστώνης κ. Μεθόδιο.
Επιπλέον, η Υπουργός Εσωτερικών θα πραγματοποιήσει ομιλίες, ανάμεσα σε άλλα fora, στο Harvard Law School ,καθώς και στο Fletcher School of Law and Diplomacy.
Τέλος, η κα Κεραμέως θα συμμετάσχει και στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ του Καναδά και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βοστώνη και το Λος Άντζελες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης