Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεχαγιά για Τέμπη: Έγκλημα παραλήψεων που έχει και ποινικές ευθύνες, τις εντοπίζουμε σε τρία στελέχη

Κεχαγιά για Τέμπη: Έγκλημα παραλήψεων που έχει και ποινικές ευθύνες, τις εντοπίζουμε σε τρία στελέχη
«O κ. Καραμανλής ολιγώρησε, παραμέλησε, αδιαφόρησε στο να λάβει σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες που είχαν γίνει για τις ανεπάρκειες στους ελληνικούς σιδηροδρόμους», τόνισε η Β. Κεχαγιά
Σχετικά Άρθρα
«Επιμένουμε ότι πρόκειται για ένα έγκλημα παραλήψεων που έχει και ποινικές ευθύνες. Τις εντοπίζουμε στα πρόσωπα τριών στελεχών, του κ. Καραμανλή, του κ. Καραγιάννη και του κ. Τριαντόπουλου», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά, αναφερόμενη στην τραγωδία των Τεμπών και το πόρισμα της ΝΔ που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Η κα Κεχαγιά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει προανακριτική, μόνο άρση ασυλίας διότι «θα σκοντάψει στους νόμους, θα δοθεί αμνήστευση στα πολιτικά πρόσωπα».
Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι ποινικές ευθύνες, η κα Κεχαγιά ανέφερε ότι «ο κ. Καραμανλής ολιγώρησε, παραμέλησε, αδιαφόρησε στο να λάβει σοβαρά υπόψη τις καταγγελίες που είχαν γίνει για τις ανεπάρκειες στους ελληνικούς σιδηροδρόμους».
«Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας, αλλά αν λειτουργούσαν όλες οι δικλίδες ασφαλείας δεν θα φτάναμε στον ανθρώπινο παράγοντα. Δεν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως δεν έχουν δοθεί ακόμα απαντήσεις για το θέμα του μπαζώματος.

Για επιχειρήσεις Κασσελάκη

Για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, η κα Κεχαγιά είπε ότι έχουν δοθεί απαντήσεις και ξεκαθάρισε ότι όλες οι μετοχές σε όλες τις εταιρίες του εξωτερικού έχουν μεταβιβαστεί.

Για Μισελ-Gate

Για την υπόθεση Ασημακοπούλου και τη διαρροή των emails, η κα Κεχαγιά δήλωσε ότι ήταν «η κορυφή του παγόβουνου».
«Πώς έφυγαν τα στοιχεία από το Υπουργείο Εσωτερικών, από ένα στέλεχος της ΝΔ και πήγαν στο κόμμα της ΝΔ και από εκεί σε τουλάχιστον μία ευρωβουλευτή; Αυτό δείχνει ότι η ΝΔ προσπαθούσε να κάνει παραμάγαζό της το ΥΠΕΣ», είπε και πρόσθεσε πως «εφόσον δεν δοθούν οι απαντήσεις υπάρχει θέμα διαβλητότητας και όλο αυτό δείχνει τον τρόπο που η ΝΔ ως κυβέρνηση λειτουργεί, θέλει να ελέγχει τα πάντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης