Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η τελευταία συνέντευξη Κασσελάκη: Οι τουαλέτες στο στρατό να λέγονται «Κούλης» - Το «Καλλιόπη» είναι σεξιστικό

Η τελευταία συνέντευξη Κασσελάκη: Οι τουαλέτες στο στρατό να λέγονται «Κούλης» - Το «Καλλιόπη» είναι σεξιστικό
Η τελευταία συνέντευξη που ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε πριν παρουσιαστεί στο στρατό, ήταν στον Γιώργο Λιάγκα
Σχετικά Άρθρα
Ακόμα μία συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Αυτή τη φορά, η συνέντευξη δεν παραχωρήθηκε εντός του τηλεοπτικού πλατό, αλλά λίγο πριν παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στη Θήβα.
Αίσθηση πάντως προκαλεί μια αποστροφή του Στέφανου Κασσελάκη για την περιβόητη «Καλλιόπη», την τουαλέτα στην καθομιλουμένη του Στρατού. Ερωτηθείς αν δεχθεί ως «αγγαρεία» να καθαρίσει την «Καλλιόπη», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η "Καλλιόπη". Να λέγεται "Καλλιόπος" ή "Κούλης"... Ξέρω 'γω», είπε χαριτολογώντας.
Πάντως, συζητώντας με τον Γιώργο Λιάγκα, ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν θα ήθελε να τον ξεχωρίσουν και να μην του αναθέσουν υπηρεσίες, όπως σε όλους τους άλλους. «Θα ήθελα να μου προτείνουν ό,τι προτείνουν σε όλους τους άλλους» είπε χαρακτηριστικά.

Το ευρωψηφοδέλτιο

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Ο ίδιος σημείωσε πως δεν πρόκειται να γίνει και βουλευτής έπειτα από παραιτήσεις βουλευτών Επικρατείας όπως ο Όθων Ηλιόπουλος.
Ο ίδιος ανέφερε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς του κόμματος και έπλεξε το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο».
Εξάλλου, ο κ. Κασσελάκης έπλεξε το εγκώμιο της Πόπης Στεφανίδου διαψεύδοντας τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο κ. Ηλιόπουλος δεν παραιτήθηκε τελικά για να μην μπει στη Βουλή η κ. Τσαπανίδου, η οποία θεωρείται άνθρωπος του Αλέξη Τσίπρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης