Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει την πολιτική ατζέντα

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει την πολιτική ατζέντα
"Η οικονομική και φορολογική εικόνα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ, είναι πεντακάθαρη και μάταια προσπαθούν τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης να βρουν σκιές", τόνισε ο Χρ. Γιαννούλης
«Η ΝΔ που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, για τις διαρροές απορρήτων προσωπικών δεδομένων εκλογέων, επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα επενδύοντας στην τεχνητή πόλωση», τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης.
Ο κ. Γιαννούλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε πως «η οικονομική και φορολογική εικόνα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ, είναι πεντακάθαρη και μάταια προσπαθούν τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης να βρουν σκιές.
Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με την τοποθέτηση του, έσπευσε να τείνει χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση για ένα ανύπαρκτο ουσιαστικά θέμα».
«Το βλέμμα μας σήμερα είναι στραμμένο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου έχει κληθεί η Μαρία Καρυστιανού εκ μέρους του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, για να συζητηθεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος το θέμα της αναζήτησης ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης