Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Ο Μαρινάκης συνέχισε σήμερα στον δρόμο της κυβερνητικής αυτογελοιοποίησης

ΚΚΕ: Ο Μαρινάκης συνέχισε σήμερα στον δρόμο της κυβερνητικής αυτογελοιοποίησης
"Ξεκαθαρίζουμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι το μόνο μίσος του ΚΚΕ είναι απέναντι σε όσους εκμεταλλεύονται αδύναμους ανθρώπους και σε όσους με τον τρόπο τους προάγουν τελικά τα κυκλώματα εκπόρνευσης, απέναντι σε όσους ευθύνονται για τα κρατικά εγκλήματα, όπως αυτό των Τεμπών και μετά πασχίζουν να τα συγκαλύψουν, απέναντι σε όσους μετατρέπουν την υγεία του λαού σε εμπόριο", αναφέρει το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα
"Ο κ. Μαρινάκης συνέχισε σήμερα στον δρόμο της κυβερνητικής αυτογελοιοποίησης αναπαράγοντας τη φαιδρότητα περί “σεξισμού” του ΚΚΕ, εντάσσοντας τη μάλιστα στο γνωστό αφήγημα περί μίσους των “άκρων”", τονίζει σε ανακοίνωσή του ΚΚΕ με αφορμή τις σημερινής δηλώσεις του κτυβερνητικοπυ εκπροσώπους.
"Ξεκαθαρίζουμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι το μόνο μίσος του ΚΚΕ είναι απέναντι σε όσους εκμεταλλεύονται αδύναμους ανθρώπους και σε όσους με τον τρόπο τους προάγουν τελικά τα κυκλώματα εκπόρνευσης, απέναντι σε όσους ευθύνονται για τα κρατικά εγκλήματα, όπως αυτό των Τεμπών και μετά πασχίζουν να τα συγκαλύψουν, απέναντι σε όσους μετατρέπουν την υγεία του λαού σε εμπόριο, αφήνοντας ακόμη και καρκινοπαθείς χωρίς την αναγκαία θεραπεία. Απέναντι δηλαδή σ’ αυτά και πολλά ακόμη που υπηρετεί η κυβέρνηση με την πολιτική της.", προσθέτει το ΚΚΕ.
"Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με τον αποπροσανατολισμό, τη διαστρέβλωση, τη συκοφαντία και τις “θεωρίες περί άκρων” θα στρέψουν αλλού την οργή του λαού για το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα τους και γι’ αυτούς που το υπηρετούν", καταλήγει το ΚΚΕ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μαρινάκης σε συνεντευξή του στον ΣΚΑΙ με αφορμή τα ομοφοβικά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, επισήμανε ότι «το κράτος λειτουργεί, καθώς υπάρχουν συλλήψεις και εφαρμόζονται οι νόμοι»,  ενώ «παραμένει ανησυχητικό το γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος εκφράζει μισαλλοδοξία και πολλές φορές όχι μόνο στην άκρα δεξιά, πολλές φορές και στα άλλα άκρα».
«Ξέρετε, δεν έχει πολιτική χροιά και φόρτιση το μίσος. Ή το να μιλάς όπως ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ τόσο απαξιωτικά και με τόσο σεξιστικό τρόπο για τις φοιτήτριες αυτής της χώρας… Όλο αυτό μίσος είναι άλλου τύπου το ένα, άλλου τύπου το άλλο. Αλλά η ρητορική μίσους είναι καταδικαστέα συνολικά», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης