Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης ο Κασσελάκης: Είναι παράθυρο πολιτισμού στον κόσμο

Στους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης ο Κασσελάκης: Είναι παράθυρο πολιτισμού στον κόσμο
Tονίστηκε η πολύ μεγάλη εξωστρέφεια που εκπέμπει το Φεστιβάλ, η δυναμική του, αλλά και οι ανάγκες των ανθρώπων που το στηρίζουν, των εργαζόμενων του, των ανθρώπων του κινηματογράφου και του ντοκιμαντέρ συνολικότερα
Τους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την Τομεάρχη Πολιτισμού, Κυριακή Μάλαμα.
Το κλιμάκιο υποδέχτηκε η Γενική Διευθύτρια του Φεστιβάλ Ελίζ Ζαλαντό, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Ελευθερία Πανούλη, στελέχη κι εργαζόμενοι του φορέα.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία επισκέφτηκε το Μουσείο Κινηματογράφου, το Μουσείο Φωτογραφίας, την εικαστική εγκατάσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου, τους χώρους της αγοράς και τα γραφεία των εργαζόμενων.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε τονίστηκε η πολύ μεγάλη εξωστρέφεια που εκπέμπει το Φεστιβάλ, η δυναμική του, αλλά και οι ανάγκες των ανθρώπων που το στηρίζουν, των εργαζόμενων του, των ανθρώπων του κινηματογράφου και του ντοκιμαντέρ συνολικότερα.
Επίσης, αναπτύχθηκαν μια σειρά από σχεδιασμοί για την επέκταση του εύρους του Φεστιβάλ, για την μεγαλύτερη διάχυση της ακτινοβολίας του, αλλά και για την στήριξη του ευρύτερου κοινωνικού του ρόλου.
Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι του Φεστιβάλ προσκάλεσαν τον κ. Κασσελάκη στο φετινό Evia Film Project τον Ιούλιο στην Βόρεια Εύβοια, το οποίο δημιουργήθηκε για την στήριξη των τοπικών κοινωνιών των πυρόπληκτων περιοχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης