Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης μαινόμενος για τα Τέμπη: Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες

Κασσελάκης μαινόμενος για τα Τέμπη: Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες
«Όλοι ξέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή επειδή η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
«Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης. Η έγνοια του ήταν αλλού: Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη:


«Την ώρα που ο φασισμός προσπαθούσε να επικρατήσει στη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε χρόνο ούτε για μία δήλωση καταδίκης.
Η έγνοια του ήταν αλλού:
Πώς θα κλείσει άρον άρον τις εργασίες της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, πώς θα συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών.
Ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων, που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης μετά το 2019.
Έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος.
Τσιμέντο στον τόπο του εγκλήματος, τσιμέντο και στις ευθύνες.
Όλοι ξέρουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή επειδή η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμά του δε ζητάει προανακριτική, αλλά την παραπομπή στην τακτική Δικαιοσύνη του Κώστα Αχ. Καραμανλή, καθότι έχει τελέσει αδικήματα δια παραλείψεως και δεν ισχύει γι’ αυτόν ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
Δυναμώστε το αίτημα για Δικαιοσύνη.
Για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος μας.
Η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, θέλουν δε θέλουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης