Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας σε μαθητές: Γίνετε εθελοντές, καλείτε όταν χρειάζεται στο 112 και βοηθήστε τους πυροσβέστες

Κικίλιας σε μαθητές: Γίνετε εθελοντές, καλείτε όταν χρειάζεται στο 112 και βοηθήστε τους πυροσβέστες
Οι νέοι θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και να κινητοποιηθούν στην προσπάθεια καταπολέμησης της Κλιματικής Κρίσης, σε μια προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας για τη διαχείριση των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν όλο τον πλανήτη, ανεφερε ο Β. Κικίλιας
«Όταν δείτε κάποιο κίνδυνο να βγάλετε το κινητό από την τσέπη σας και να μας ειδοποιήσετε καλώντας το 199 ή το 112. Μην αδιαφορήσετε. Μπορεί να σώσετε ανθρώπινες ζωές, να σώσετε ένα δάσος. Να γίνετε εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος και να συνεισφέρετε», τόνισε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλιας, μιλώντας στο πλαίσιο εκπαιδευτικής ημερίδας από πυροσβέστες ΕΜΑΚ και ΕΜΟΔΕ (δασοκομάντος) σε μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών.
Ο Υπουργός τόνισε ότι οι νέοι θα πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και να κινητοποιηθούν στην προσπάθεια καταπολέμησης της Κλιματικής Κρίσης, σε μια προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας για τη διαχείριση των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν όλο τον πλανήτη.
Ακόμη, μίλησε ς για το δύσκολο έργο των 16.000 πυροσβεστών της χώρας, οι οποίοι ρισκάρουν τη ζωή τους για να διασώσουν πολίτες που πλήττονται από φυσικές καταστροφές. «Είναι μια δουλειά ευθύνης, είναι μια πατριωτική δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης