Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αισιόδοξος ο Λοβέρδος για τους «Δημοκράτες»: Θα ξεπεράσουν το 3% στις ευρωεκλογές

Αισιόδοξος ο Λοβέρδος για τους «Δημοκράτες»: Θα ξεπεράσουν το 3% στις ευρωεκλογές
Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδος, οι «Δημοκράτες» είναι κόμμα αποκλειστικά του κέντρου, απευθύνεται στο χώρο ανάμεσα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Την αισιοδοξία του ότι οι «Δημοκράτες» θα λάβουν πάνω από 3% στις ευρωεκλογές, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην πρώτη συνέντευξη Tύπου του νέου κόμματος.
Ο πρώην υπουργός ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες ευρωεκλογές, ενώ το κόμμα είναι σε συζητήσεις ώστε να ενταχθεί στην ομάδα του RENEW στο Ευρωκοινοβούλιο.
Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, οι «Δημοκράτες» είναι κόμμα αποκλειστικά του κέντρου, απευθύνεται στο χώρο ανάμεσα σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και στα στελέχη των δύο αυτών κομμάτων, καθώς όπως ανέφερε «σε αυτό το πεδίο δεν υπάρχει άλλο κόμμα, μιας και το ΠΑΣΟΚ αποχωρεί από τον χώρο κέντρου και πηγαίνει προς την Αριστερά»
Όσον αφορά στους «Δημοκράτες» είπε πως τους έχει καταπλήξει ο κόσμος που έχει έρθει. «Υπάρχουν πυρήνες σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, δύο εκλογικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» επισήμανε.
Στις 20 Μαρτίου θα γίνει η εκλογή του γραμματέα του κόμματος και στις 26 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης