Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Κανένα «ξένο πανεπιστήμιο κύρους» δεν θα έρθει στην Ελλάδα - Οδεύουμε σε συγκυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας

Ελληνική Λύση: Κανένα «ξένο πανεπιστήμιο κύρους» δεν θα έρθει στην Ελλάδα - Οδεύουμε σε συγκυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας
Οι δηλώσεις Κοντονή περί «σκευωρίας Novartis» δείχνουν τον δρόμο για την επερχόμενη «συγκυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας»
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει η Ελληνική Λύση τονίζοντας ότι «όταν ο αρμόδιος υπουργός απαντήσει στην ερώτηση του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου για το ποια είναι επιτέλους τα "10 ξένα πανεπιστήμια" που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα και ο πρωθυπουργός εξηγήσει για ποιο λόγο καταργεί αντισυνταγματικά το άρθρο 16 του Συντάγματος το οποίο δεσμευόταν ότι θα αλλάξει, τότε θα αποκαλυφθεί και η πραγματική σκοπιμότητα της ΝΔ για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα».
Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση «αυτός είναι και ο λόγος που ο Κυρ. Μητσοτάκης επιλέγει να ξιφουλκεί με την "βολική αντιπολίτευση" για "ιδεοληπτικούς λόγους" προκειμένου αμφότεροι να συμπληρώνουν την κομματική τους πελατεία».
«Η Ν.Δ. αποφεύγει να απαντήσει στην Ελληνική Λύση, διότι απλούστατα κανένα "ξένο πανεπιστήμιο κύρους" δεν θα έρθει στην Ελλάδα», σημειώνει το γραφείο Τύπου του κόμματος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «αντίθετα, η κυβέρνηση ανοίγει κερκόπορτα τόσο στα τούρκικα και τα σκοπιανά πανεπιστήμια, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους "φίλους της CVC" που επίσης θα δραστηριοποιηθούν».

Οι δηλώσεις Κοντονή περί «σκευωρίας Novartis» δείχνουν τον δρόμο για την επερχόμενη «συγκυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας»

«Από τη μία οι δηλώσεις Κοντονή περί "σκευωρίας Novartis", από την άλλη οι δηλώσεις της ΝΔ περί "επιτυχημένης διαπραγμάτευσης" στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, δείχνουν τον δρόμο για την επερχόμενη "συγκυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας", σημειώνει η Ελληνική Λύση.
Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται: «'Αλλωστε, τα πρώτα δείγματα δόθηκαν με την από κοινού ψήφιση των επαίσχυντων νομοσχεδίων αναγνώρισης του γάμου ομοφυλοφίλων και νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών. Η Ελληνική Λύση με ισχυρή λαϊκή εντολή, μπορεί να αποτρέψει τα εθνικά και κοινωνικά ολέθρια σχέδια τους.
Γι' αυτό και απέναντι στα κελεύσματα για "αποχή και αδιαφορία", προκειμένου οι "θλιβερές μειοψηφίες" να υποδουλώσουν την πατρίδα μας, καλούμε κάθε Έλληνα να δώσει ηχηρή απάντηση στις ευρωεκλογές του Ιουνίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης