Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Η κυβέρνηση να αναλάβει σοβαρή δράση

Καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ την επίθεση  στη Θεσσαλονίκη: Η κυβέρνηση να αναλάβει σοβαρή δράση
Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τα δύο θύματα μιας επίθεσης που δεν έχει καμία θέση στην Ελλάδα του 2024, ενώ αναδεικνύει και τις παθογένειες που γεννά ο κακοποιητικός λόγος που ακουγόταν καθημερινά στον δημόσιο διάλογο, με αφορμή την ισότητα στον γάμο
Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει απερίφραστα τη δειλή ομοτρανσφοβική επίθεση που δέχθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 2 πολίτες απο έναν όχλο νεαρών με εγκληματικές διαθέσεις.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, "τα κίνητρα της ομάδας ταυτίζονται με όσα ακούμε καθημερινά για την αύξηση της βίας στις νεότερες ηλικιακές ομάδες και το πιο ανησυχητικό είναι ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν συλληφθεί βρίσκονται ανήλικοι.
Όταν δύο πολίτες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στην πλατεία Αριστοτέλους και κινδυνεύουν από εγκληματικές ομάδες νεαρών, θα πρέπει να προβληματίζει βαθιά την Πολιτεία, τους Φορείς και την ίδια την κοινωνία μας.
Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τα δύο θύματα μιας επίθεσης που δεν έχει καμία θέση στην Ελλάδα του 2024, ενώ αναδεικνύει και τις παθογένειες που γεννά ο κακοποιητικός λόγος που ακουγόταν καθημερινά στον δημόσιο διάλογο, με αφορμή την ισότητα στον γάμο.
"Αναμένουμε άμεσα τη διαλεύκανση της υπόθεσης και ζητάμε από την κυβέρνηση να αναλάβει σοβαρή δράση για την αντιμετώπιση της μισαλλοδοξίας που δηλητηριάζει ακόμη και τα σχολεία της χώρας και να μην μένει σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα", καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης