Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Συγκλονιστική ανακάλυψη Μαρινάκη, έμαθε πως ο Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Συγκλονιστική ανακάλυψη Μαρινάκη,  έμαθε πως ο Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας
«Δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση η καθυστέρηση με την οποία αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο Μαξίμου. Όπως φαίνεται, η ικανότητά τους περιορίζεται στο να "συγκαλύπτουν" το πώς απέκτησε offshore εταιρείες η οικογένεια Μητσοτάκη», σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
«Μια... συγκλονιστική ανακάλυψη έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης: έμαθε πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης είναι επιχειρηματίας! Είχε δραστηριοποιηθεί μάλιστα με αστακοκάραβα στις Η.Π.Α, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη του», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν μας κάνει βέβαια εντύπωση η καθυστέρηση με την οποία αντιλαμβάνονται τα πράγματα στο Μαξίμου. Όπως φαίνεται, η ικανότητά τους περιορίζεται στο να "συγκαλύπτουν" το πώς απέκτησε offshore εταιρείες η οικογένεια Μητσοτάκη».
Και καταλήγουν σημειώνοντας πως «αν χρειαστούν βοήθεια πάντως, στη διάθεση τους. Ενδέχεται οι αστακοί του κυρίου Κασσελάκη σε κάποιο εξωχώριο ταξίδι τους, πριν τους ψαρέψουν, να είχαν "συναντήσει" κάποια από τις offshore της οικογένειας Μητσοτάκη ...».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης