Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας για μη κρατικά πανεπιστήμια, συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες της Θεσσαλίας, Τέμπη και...sugar daddies

Τσιόδρας για μη κρατικά πανεπιστήμια, συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες της Θεσσαλίας, Τέμπη και...sugar daddies
«Η Δικαιοσύνη θα τα ψάξει όλα» , τόνισε ο Δ. Τσιόδρας μιλώντας για την τραγωδία των Τεμπών
Σχετικά Άρθρα
H ψήφιση το προηγούμενο 24ωρο του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια με 159 ψήφους σημαίνει στην πράξη ότι αίρεται ένας αναχρονισμός στην ανώτατη εκπαίδευση, τόνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δ. Τσιόδρας, ο οποίος και επέκρινε στην στάση του ΠΑΣΟΚ.
«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς τις συνεχείς κυβιστήσεις του κ. Ανδρουλάκη», ανέφερε μιλώντας στο EΡΤΝews ο κ. Τσιόδρας, προσθέτοντας ότι «τώρα προσπαθεί να βρει ένα άλλο αφήγημα για το άρθρο 16. Κάτι που είναι πολύ αντιφατικό».
Σημείωσε δε, πως το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια είχε πολλά άρθρα και για τη δημόσια εκπαίδευση και τα δημόσια ΑΕΙ, κάτι που δεν πρέπει να παραβλέπεται.

Για αγρότες

Τη Δευτέρα 11/3 ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, θα έχει δύο συναντήσεις με τους εκπροσώπους των αγροτών της Θεσσαλίας και τους παράγοντες της περιοχής.
Ο κ. Τσιόδρας κληθείς να απαντήσει για τι θα πρέπει να περιμένουμε από τις συναντήσεις αυτές, είπε ότι θα πρέπει να αναμένουμε τις δηλώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ωστόσο, αποκάλυψε ότι έχει γίνει στους αρμοδίους η παρουσίαση του σχεδίου ανασυγκρότησης της περιοχής από τους Ολλανδούς, προκειμένου η περιοχή της Θεσσαλίας να μπορεί όχι μόνο να αποκατασταθεί, αλλά να χτίσει και ένα καλύτερο μέλλον.

Για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών


«Η Δικαιοσύνη θα τα ψάξει όλα» , τόνισε ο κ. Τσιόδρας μιλώντας για την τραγωδία των Τεμπών, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τη διαδικτυακή ψηφοφορία που κάνουν συγγενείς των θυμάτων ώστε οι πολιτικοί να μην έχουν ασυλία, λέγοντας ότι καταλαβαίνει και τον πόνο και την ανάγκη των ίδιων και όλης της κοινωνίας να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Για τις ποινικές ευθύνες σημείωσε πως «οτιδήποτε συμβαίνει σε οποιοδήποτε τομέα δεν μπορείς αυτομάτως να θεωρείς ότι αυτομάτως έχει ποινικές ευθύνες κάποιος υπουργός».
Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι είναι βέβαιο ότι υπάρχουν ευθύνες, αρνήθηκε ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης και πρόσθεσε πως «το οφείλουμε όχι μόνο στη μνήμη των θυμάτων, αλλά και σε όλη τη κοινωνία να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη έχει κινηθεί γρήγορα».

Για sugar daddies

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Δ. Κουτσούμπα για τους "sugar daddies" που θα ψάχνουν οι φοιτήτριες, ο κ. Τσιόδρας την χαρακτήρισε ως απαράδεκτη και σεξιστική, σημειώνοντας πως «ήταν μια λάθος διατύπωση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης