Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ιδιωτικά ΑΕΙ: Καθυστέρηση στην ψηφοφορία λόγω ... Κωνσταντοπούλου - H Πλεύση Ελευθερίας διαβάζει ένα προς ένα 205 άρθρα

Ιδιωτικά ΑΕΙ: Καθυστέρηση στην ψηφοφορία λόγω ... Κωνσταντοπούλου - H Πλεύση Ελευθερίας διαβάζει ένα προς ένα 205 άρθρα
Η πρόεδρος της Πλεύσης όπως και οι βουλεύτριές της Τζώρτζια Κεφαλά και Ελένη Καρεγεωργοπούλου διαβάζουν μια προς μία τις 205 διατάξεις του σχεδίου νόμου
Ρεκόρ αναμένεται να σπάσει ο χρόνος της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων.
Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία γίνεται με το ηλεκτρονικό σύστημα που διευκολύνει την επιτάχυνση της ψηφοφορίας και ενώ το σύνολο σχεδόν των βουλευτών έχουν ήδη ψηφίσει - μιας και το προηγούμενο διάστημα επεξεργάστηκαν τις ρυθμίσεις και γνωρίζουν το περιεχόμενό τους - στην αίθουσα της Ολομέλειας παραμένει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Την ίδια στιγμή, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας όπως και οι βουλεύτριές της Τζώρτζια Κεφαλά και Ελένη Καρεγεωργοπούλου διαβάζουν ένα προς ένα τις 205 άρθρα του σχεδίου νόμου προκειμένου να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν.
Αν δεν ολοκληρώσει την ψηφοφορία η Πλεύση Ελευθερίας δεν μπορεί να κλείσει το ηλεκτρονικό σύστημα, να ολοκληρωθεί η διαδικασία, να γίνει η καταμέτρηση και να ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης