Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Απροσδόκητο εμπόδιο για την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: Απροσδόκητο εμπόδιο για την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή
Κύκλοι της Κουμουνδούρου επιβεβαιώνουν πως υπήρξε επικοινωνία, όχι όμως και το περιεχόμενο, όπως ακριβώς το περιέγραψε η κα Λάλη
Επιμένουν τα σενάρια, που φέρουν τον Στέφανο Κασσελάκη να εισέρχεται στη Βουλή ως βουλευτής Επικρατείας.
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παραιτηθεί ο Όθωνας Ηλιόπουλος και να μην αναλάβουν τη θέση οι πρώτοι 5 επιλαχόντες, ώστε η έδρα να καταλήξει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα από τα πρόσωπα κλειδιά που για ενδεχόμενη είσοδο του κυρίου Κασελάκη στη Βουλή θα έπρεπε να παραιτηθούν πρώτα εκείνοι από τη βουλευτική έδρα και αφού θα είχε προηγηθεί παραίτηση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ από το Επικρατείας, με όλα τα σενάρια και τα ρεπορτάζ να εστιάζουν γι΄αυτό στο πρόσωπο του Όθωνα Ηλιόπουλου, αυτή είναι η Ζωρζέττα Λάλη.
Υπενθυμίζεται πως η κα Λάλη είναι στην 8η θέση από τους βουλευτές Επικρατείας και ο Στέφανος Κασσελάκης στην 9η θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του ηλεκτρονικού Τύπου, η κα Λάλη ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί της ο κ. Κασσελάκης, την ρώτησε εάν προτίθεται να παραιτηθεί της έδρας της στην περίπτωση που και οι υπόλοιποι επιλαχόντες, οι οποίοι βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο σε θέσεις πάνω από εκείνη, παραιτούνταν και εκείνη απάντησε, ότι ο Αλέξης Τσίπρας με τίμησε τοποθετώντας μας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αν έρθει η σειρά μου θα τιμήσω την απόφαση του από τη θέση του μέλους του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δείχνοντας κατά πολλούς ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αν έρθουν έτσι τα πράγματα.
Κύκλοι της Κουμουνδούρου επιβεβαιώνουν πως υπήρξε επικοινωνία, όχι όμως και το περιεχόμενο, όπως ακριβώς το περιέγραψε η κα Λάλη.
Λένε ωστόσο ότι είχε ζητήσει από τις 10 Νοεμβρίου τη διαγραφή της από το μητρώο μελών του κόμματος, κάτι το οποίο, όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά για την ημερομηνία έγινε δύο εικοσιτετράωρα πριν από την αποχώρηση της ομπρέλας.
Έκτοτε η κα Λάλη επισημαίνουν πως δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης