Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οργιάζει η φημολογία για την είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή - Τα δύο επικρατέστερα σενάρια

ΣΥΡΙΖΑ: Οργιάζει η φημολογία για την είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή - Τα δύο επικρατέστερα σενάρια
Διαψεύδουν από την Κουμουνδούρου, οργιάζουν τα ρεπορτάζ
Με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άρχισαν τα σενάρια για το πώς θα εισερχόταν στη Βουλή.
Ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτό που επιθυμουσε είναι η επαφή με την κοινωνία και τον κόσμο.
Δεν έχει προκαλέσει ουδεμία συζήτηση ο κ. Κασσελάκης, λένε κύκλοι της Κουμουνδούρου, σε σχέση με την επαναφορά σεναρίων εισόδου του στη Βουλή.
Σε συνέντευξή της η εκπρόσωπος τύπου Βούλα Κεχαγιά δήλωσε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν αναζητεί τρόπο να μπει στη Βουλή, δεν κάνει καμία κίνηση, δεν συζητεί με κανέναν βουλευτή από το Επικρατείας για να «κινήσει τα νήματα».

Δύο είναι τα βασικά σενάρια για ενδεχόμενη είσοδο του κ. Κασσελάκη στη Βουλή

Σύμφωνα με το πρώτο, αυτό θα μπορούσε να γίνει αν παραιτηθεί ο επικεφαλής του επικρατείας Όθων Ηλιόπουλος και ακολούθως να παραιτηθούν από το δικαίωμά τους να τον διαδεχθούν οι Τσαπανίδου, Καλογήρου, Λειβαδάρου, Τσακρής και Λάλη και ο Στέφανος Κασσελάκης να καταλάμβανε έτσι, την έδρα.
Το δεύτερο σενάριο, πιο αδύναμο νομικά, με παραίτηση Όθωνα Ηλιόπουλο, εκπροσώπου των αποδήμων, ο Στέφανος Κασσελάκης, ως επίσης εκπρόσωπος των αποδήμων, να καταλαμβανε απευθείας την έδρα.
Σε συνέντευξή του, ο κ. Ηλιόπουλος, δήλωσε ότι ουδείς τον έχει πιέσει, ή του έχει ζητήσει να παραιτηθεί, είπε επίσης ότι με δεδομένο τον φόρτο εργασίας κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα δημιουργήσει το ερώτημα τι κρατάω και τι αφήνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης