Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης μαινόμενος για την έρευνα του πόθεν έσχες: «Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε»

Κασσελάκης μαινόμενος για την έρευνα του πόθεν έσχες: «Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε»
«Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα» ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Τη σφοδρή αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε η παρέμβαση εισαγγελέα για την εταιρεία που διατηρεί στο εξωτερικό και διερευνά πιθανή παράβαση του νόμου του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στην ελληνική Δικαιοσύνη, εγκαλώντας την για επιλεκτικούς ... ρυθμούς ανάλογα με την υπόθεση που καλείται να εξετάσει.
Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση που θα ερευνηθεί εάν υπήρξε παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες, σε διάταξη του οποίου απαγορεύεται σε αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος να έχει συμμετοχή στη διοίκηση ή σε κεφάλαιο αλλοδαπής εταιρείας, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω παρένθετων προσώπων.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:



«H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο:
Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.
Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν.
Όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι. Από τα δεδουλευμένα μου στις ΗΠΑ, όχι από σακούλες από επιχειρηματίες.
H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο αργά αντανακλαστικά στον κόσμο:

Όταν οφείλει να διερευνήσει το έγκλημα, το μπάζωμα και τη συγκάλυψη στα Τέμπη.
Όταν οφείλει να διερευνήσει το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις του Μαξίμου.
Όταν οφείλει να δικάσει τις υποθέσεις κάθε απλού πολίτη που ψάχνει το δίκιο του χωρίς μέσον και «πλάτες».

Σε ό,τι με αφορά:

Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο - μέχρι το τελευταίο ευρώ.
Σε ό,τι αφορά τη χώρα της ατιμωρησίας:
Όλα θα αλλάξουν.
Από όλους εμάς που έχουμε καθαρά χέρια, με τη δύναμη όλων εσάς που έχετε καθαρό μέτωπο.»

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης