Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Διεξάγει έρευνα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τα email που έστειλε σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κωνσταντίνο Μενουδάκο, θα πραγματοποιήσει στα γραφεία της Αρχής το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου, αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., μετά το μείζον πολιτικό πρόβλημα που έχει ανακύψει με τις καταγγελίες σχετικά με την αποστολή email από την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών.
Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με επικεφαλής τον Προέδρο της Κ.Ο., Σωκράτη Φάμελλο, θα συμμετέχουν επίσης η τομεάρχης Εσωτερικών, Γιώτα Πούλου, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Αλέξανδρος Αυλωνίτης και ο τομεάρχης Διαφάνειας Παύλος Πολάκης.
Σημειώνεται ότι διεξάγει έρευνα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τα email που έστειλε σε απόδημους Έλληνες του εξωτερικού η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν δίνει σε κανέναν στοιχεία πολιτών, τόνισε το πρωί της Τρίτης 5/3 η αρμόδια υπουργός, Ν. Κεραμέως, η οποία προανήγγειλε τη διενέργεια εσωτερικού ελέγχου στο υπουργείο Εσωτερικών για την επιβεβαίωση της επάρκειας της ασφάλειας των διαδικασιών προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε ό,τι αφορά τους εκλογικούς καταλόγους 2023.
Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ξεκαθαρίζει πως δεν παρέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) εκλογέων σε υποψήφιους ή κόμματα, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης