Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νατσιός από την Κρήτη: Η Νίκη θα διώξει τα πολιτικά σάβανα και θα κυβερνήσει - Η Ελλάδα θα ξαναλάμψει

Νατσιός από την Κρήτη: Η Νίκη θα διώξει τα πολιτικά σάβανα και θα κυβερνήσει - Η Ελλάδα θα ξαναλάμψει
Ο κ. Νατσιός μίλησε στον αύλειο χώρο του μοναστηριού και αναφέρθηκε στην αξία της Ρωμιοσύνης
Με επισκέψεις σε μοναστήρια και ενορίες της Μεγαλονήσου ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δημήτρη Νατσιού στην Κρήτη.
Το πρωί της Κυριακής 3-3-24 συνοδευόμενος από τον βουλευτή Τάσο Οικονομόπουλο, εκκλησιάστηκε στην Ι. Μονή Αγίου Αντωνίου στο Βροντήσι η οποία βρίσκεται στις νότιες υπώρειες της οροσειράς του Ψηλορείτη, σε απόσταση περίπου δύο χλμ. από τον οικισμό Ζαρός.
Λίγο πριν το τέλος της Θεία Λειτουργίας ο ηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Τιμόθεος καλωσόρισε με θερμά λόγια τον Δημήτρη Νατσιό και τον Τάσο Οικονομόπουλο και τους ζήτησε να κρατούν ψηλά την αγάπη τους για το Θεό και την πατρίδα, ενώ παρακίνησε τους προσκυνητές να στηρίξουν το δύσκολο έργο της ΝΙΚΗΣ μέσα στη Βουλή.
Ο κ. Νατσιός, μετά από παράκληση των πιστών μίλησε στον αύλειο χώρο του μοναστηριού και αναφέρθηκε στην αξία της Ρωμιοσύνης, στα τρέχοντα πολιτικά θέματα με αιχμή δόρατος τους γάμους των ομοφιλοφύλων, την αξία της οικογένειας και της παιδείας.
«Κάποια στιγμή η ΝΙΚΗ θα διώξει τα πολιτικά «σάβανα» και θα κυβερνήσει, μη φοβάστε υπάρχει ελπίδα , η Ελλάδα θα ξαναλάμψει», υπογράμμισε .
Οι προσκυνητές αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την παρουσία του προέδρου της ΝΙΚΗΣ και οι περισσότεροι από αυτούς συνομίλησαν κατ΄ ιδίαν μαζί του.
Αμέσως μετά το κλιμάκιο της ΝΙΚΗΣ κατευθύνθηκε στην Ι. Μ. Οδηγήτριας του 14ου αι. στα Αστερούσια Όρη όπου έτυχε θερμής υποδοχής από την αδελφότητα. Προσκύνησε στο καθολικό το οποίο τιμάται στη Κοίμηση της Παναγίας και στους Αγίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο, τα οποία όπως ανέφερε ο γέροντας Παρθένιος αποτελούν αριστουργήματα της κρητικής ζωγραφικής του 15ου αιώνα, όπως π.χ. του ζωγράφου Αγγέλου που φιλοτέχνησε το τέμπλο της εκκλησίας.
Στη συνέχεια ο ηγούμενος Παρθένιος ξενάγησε τον Δημήτρη Νατσιό, τον Τάσο Οικονομόπουλος και τα στελέχη της ΝΙΚΗΣ στους χώρους της μονής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης