Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ για Κ.Αρβανίτη: Οι δηλώσεις του απέδειξαν ότι το ψήφισμα κατά της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο γράφτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για Κ.Αρβανίτη: Οι δηλώσεις του απέδειξαν ότι το ψήφισμα κατά της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο γράφτηκε από  τον ΣΥΡΙΖΑ
"Το δόγμα «γαία, πυρί, μιχθήτω» βρίσκει νέο εκπρόσωπο τον κ. Κασσελάκη και το κόμμα του", ανέφερε ο Ν. Ρωμανός
Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, στη σκιά της δήλωσης του ευρωβουλευτή του, Κ. Αρβανίτη, ότι συμμετείχε στη σύνταξη του ψηφίσματος κατά της Ελλάδας για το κράτος δικαίου που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
«Αν δεν είχαμε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αυτό που φώναζαν στην κυβέρνηση ότι "είμαστε ανθέλληνες και πώς είναι δυνατόν να το κάναμε και να το ψηφίσαμε". Τους ενημερώνω ότι το συγγράψαμε κιόλας, δεν το ψηφίσαμε μόνο», ήταν η δήλωση του κ. Αρβανίτη στο Open που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ.
Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «στο άρθρο 27, που συνέβαλα ουσιαστικά, λέει ότι η κυβέρνηση πρέπει να αξιοποιήσει πλήρως τα εργαλεία. Εδώ συνέβαλα. Είμαι ευρωβουλευτής, νομοθετώ. Σας λέει λοιπόν ότι θα πρέπει η Ελλάδα να συμμορφωθεί με αυτές ,αλλιώς θα κοπούν τα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν λέει αυτό που λέτε εσείς, ότι ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ευρωκοινοβούλιο να κοπούν τα κονδύλια. Λέει να συμμορφωθείτε», με τον βουλευτή της ΝΔ, Θ. Πλεύρη, να τονίζει πως «το ψήφισμα αυτό είναι κατάπτυστο για τη χώρα απ’ αυτούς που ψηφίστηκε».
Ακολούθησε ανακοίνωση του εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, Ν. Ρωμανού, ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στο αντιπολιτευτικό του μένος κατά της κυβέρνησης, αδιαφορεί για τη μεγάλη ζημιά που προκαλείται στη χώρα.
Σύμφωνα με τον κ. Ρωμανό, «μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες που έπαιζαν θέατρο στο Συνέδριο και στα τηλεοπτικά πάνελ, ήρθε σήμερα η ευθεία και άνευ συστολής παραδοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη ότι το ψήφισμα κατά της Ελλάδας για το κράτος δικαίου όχι μόνο ενορχηστρώθηκε αλλά γράφτηκε από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και μάλιστα, ο κ. Αρβανίτης καυχήθηκε ότι προσωπικά «συνέβαλε ουσιαστικά» στο σημείο που στο ψήφισμα γίνεται λόγος ακόμη και για αναστολή ευρωπαϊκών κονδυλίων προς τη χώρα μας.
Είναι πλέον σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στο αντιπολιτευτικό του μένος κατά της κυβέρνησης, αδιαφορεί για τη μεγάλη ζημιά που προκαλείται στη χώρα, ακόμα και για την απώλεια κρίσιμων ευρωπαϊκών πόρων που στηρίζουν την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.
Το δόγμα «γαία, πυρί, μιχθήτω» βρίσκει νέο εκπρόσωπο τον κ. Κασσελάκη και το κόμμα του.
Θλιβερό για την Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας. Απολύτως ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης