Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Να απαντήσουν Μητσοτάκης και Κεραμέως, να μην κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Να απαντήσουν Μητσοτάκης και Κεραμέως, να μην κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας
Απαντήσεις για το πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών η ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ζητά ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
«Τίποτα δε θα μείνει κρυφό. Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως, οφείλουν να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας απαντήσεις , μετά τον σάλο για τα email της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου σε Έλληνες του εξωτερικού με αφορμή τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.
Ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθαρίζει πως τα ερωτήματα που έθεσε το Σάββατο εξακολουθούν να υπάρχουν και «ως ΣΥΡΙΖΑ, θα αναζητήσουμε απαντήσεις. Καταθέσαμε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση, ενώ ήδη φέραμε το ζήτημα στην Κομισιόν και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας».
Όπως σημειώνει στην ανάρτησή του, «Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ας συνοψίσουμε τι έχει συμβεί μήπως και βοηθηθεί το ρεπορτάζ. Στην αρχή η ευρωβουλεύτρια δήλωσε ότι τα mail των αποδήμων τα πήρε με τη συγκατάθεσή τους. Στη συνέχεια ότι τα ζήτησε από το Υπουργείο Εσωτερικών. Χθες, το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του Γενικού Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, Αθανάσιου Μπαλέρμπα, δήλωσε ότι δεν παρέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκλογέων σε υποψηφίους, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία».
«Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως, οφείλουν να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από τις ακροβατικές κωλοτούμπες της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ και να απαντήσουν: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών η ευρωβουλεύτρια; Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών;» , προσθέτει ο κ. Κασσελάκης.
«Η κατοχή των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των αποδήμων δεν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, αλλά σε διαδικασίες που κινήθηκαν σε αυτή την κατεύθυνση. Όλα στο φως!», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
κασσ_11.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης