Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Επείγουσα ΕΔΕ για περιστατικό στο Θεαγένειο Νοσοκομείο - Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους

Γεωργιάδης: Επείγουσα ΕΔΕ για περιστατικό στο Θεαγένειο Νοσοκομείο - Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους
«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ» , ξεκαθάρισε εκ νέου ο Άδ. Γεωργιάδης
Επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, μετά την ανάρτηση φωτογραφίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου Νοσοκομείου, Δ. Τζιλβέ, που απεικονίζει ασθενή ξαπλωμένο σε καρέκλες.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα και εξήγησε ότι ενημερώθηκε πως εκείνη την στιγμή υπήρχαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια σε άλλο όροφο του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον υπουργό, ο διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής διεκδικεί κρεβάτια στον δικό του όροφο, καθώς υπάρχει εσωτερική κόντρα μεταξύ των γιατρών.
«Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια με τους άρρωστους και κατά του ΕΣΥ» , ξεκαθάρισε εκ νέου ο κ. Γεωργιάδης.
Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης σε  ανάρτησή του το βράδυ της Κυριακής 3/3 τόνισε ότι  «για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ, καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά».
αδ_16.JPG
Ακόμη, σημείωσε ότι εικόνες με πολλά ράντζα δεν έχουμε πια, ίσως κάποιες φόρες να υπάρχουν στις εφημερίες στο νοσοκομείο Αττικόν.
Περαιτέρω, ανέφερε πως είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στην ωμοπλάτη από Ιρακινό με μαχαίρι στην Ερμού προ ημερών, και όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι πάνω στη κοπέλα για να σωθεί η ζωή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης