Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης στην Κύπρο: ΝΔ και ΔΗΣΥ ενωμένα για την ενδυνάμωση του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλιο

Μεϊμαράκης στην Κύπρο: ΝΔ και ΔΗΣΥ ενωμένα για την ενδυνάμωση του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλιο
O B. Μεϊμαράκης συναντήθηκε και με στελέχη της ΝΔ Κύπρου και τους ενημέρωσε για τη σημασία της επιστολικής ψήφου για τον απόδημο Ελληνισμό
Την Κύπρο επισκέφτηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του ΕΛΚ και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Β. Μεϊμαράκης, προσκεκλημένος της προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου.
Ο κ. Μεϊμαράκης στη διάρκεια της επίσκεψης, που έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του, συζήτησε με τους φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου για τις ευρωπαϊκές προκλήσεις και την ανάγκη συμμετοχής των νέων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Επιπλέον, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας, ενός από τα σημαντικότερα μη κρατικά πανεπιστήμια της Ευρώπης».
Στη συνέχεια, ο κ. Μεϊμαράκης συμμετείχε στη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου του ΔΗΣΥ, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος.
Στην ομιλία του τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία και ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι δύο κόμματα που ανήκουν στον σκληρό πυρήνα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος και γι' αυτό πρέπει ενωμένα να πορευτούν στις επερχόμενες ευρωεκλογές, προκειμένου το ΕΛΚ να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο και να παραμείνει η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».
Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε και με στελέχη της ΝΔ Κύπρου και τους ενημέρωσε για τη σημασία της επιστολικής ψήφου για τον απόδημο Ελληνισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης