Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης για διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών: Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία - Δεν θα δοθεί άλλη παράταση

Θεοχάρης για διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών: Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία - Δεν θα δοθεί άλλη παράταση
Σχετικά Άρθρα
«Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί. Είτε θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να έχουν διασυνδεθεί, είτε να έχουν κλείσει ραντεβού με τον ειδικό και αυτό θα το δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από τις 15 Μαρτίου και μετά, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν μέσα στον Απρίλιο το ραντεβού για τη διασύνδεση», τόνισε ο υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών - POS.
Ο κ. Θεοχάρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι «μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν τώρα πια μηχανήματα που δεν χρειάζονται διασύνδεση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση».

Για Τσίπρα

«Το "συγγνώμη" το είπε εμμέσως, αλλά δεν είναι αρκετό γιατί διέσυρε την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων, οι οποίοι δεν του έφταιξαν σε τίποτα. Ήδη, οι αντιδράσεις είναι σφοδρές», σχολίασε ο Θεοχάρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης