Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου θα φθάσει έως 12% ή 580.000 ψήφους στις ευρωεκλογές, αλλά αυτό εξαρτάται από… Κασιδιάρη

Η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου θα φθάσει έως 12% ή 580.000 ψήφους στις ευρωεκλογές, αλλά αυτό εξαρτάται από… Κασιδιάρη
Η κυβέρνηση μισεί τον Κασιδιάρη αλλά ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως μοχλό για να ανακόψει τον Βελόπουλο...  αλλά ο Κασιδιάρης είναι ανεξέλεκτος άρα επικίνδυνος για το σύστημα
Το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης μπορεί να φθάσει στο 12% ή 580.000 ψήφους αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το γεγονός ότι ασκεί την πιο «σκληρή» αντιπολίτευση αλλά από το εάν θα στηρίξει νέο κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης του Εθνικού κόμματος Έλληνες, ο οποίος ωστόσο στην διάτρητη δημοκρατία που ζούμε μπλοκάρεται όχι με άνωθεν δικαστικές εντολές αλλά με άνωθεν πολιτικές εντολές, που επηρεάζουν άμεσα και απόλυτα την δικαιοσύνη…
Η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο της ελληνικής μπανανίας.
Το εκλογοδικείο π.χ. παίρνει εντολές από την κυβέρνηση που μισεί τον Κασιδιάρη, οι δικαστές παίρνουν εντολές από την κυβέρνηση, δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη αλλά απόλυτα κατευθυνόμενη και χειραγωγούμενη.
Αυτό είναι απόλυτα ξεκάθαρο.
Ο Κασιδιάρης στήριξε τους Σπαρτιάτες που τον πούλησαν στην κυριολεξία και ήταν η μόνη αιτία που μπήκαν στην Βουλή, ούτε από ικανότητα, ούτε από πρόγραμμα, απλά στήριξε ο Κασιδιάρης και μπήκαν στην Βουλή.
Ωστόσο ο φελλός Στίγκας ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, ο Κασιδιάρης δεν θέλει ούτε να τους ακούει, τους θεωρεί λαοπλάνους, ψεύτες, ιδιοτελείς που πούλησαν την ιδεολογία για την χρηματοδότηση.
Πλέον ο Κασιδιάρης απεχθάνεται τους Σπαρτιάτες, προσέξτε… το ρήμα… απεχθάνεται.

Η κυβέρνηση μισεί τον Κασιδιάρη αλλά ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως μοχλό για να ανακόψει τον Βελόπουλο...  αλλά ο Κασιδιάρης είναι ανεξέλεκτος άρα επικίνδυνος για το σύστημα

Ο Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης δημοσκοπικά ανεβαίνει γιατί ασκεί αντιπολίτευση.
Η αντιπολίτευση του Βελόπουλου τελεί υπό πολλά ερωτηματικά.
Η Κυβέρνηση του κάλυψε πολλές ανοικτές υποθέσεις οπότε ίσως να υπάρχουν ανοικτοί και σκοτεινοί διάδρομοι επικοινωνίας μεταξύ Βελόπουλου και Κυβέρνησης.
Στην αρχή έχοντας αποδείξει ο Κασιδιάρης ότι έχει ρεύμα, κατέφερε μέσα από την φυλακή να βάλει τους Σπαρτιάτες στην Βουλή και να το κάνει 5ο κόμμα… οπότε θα μπορούσε με άνεση να ανακόψει την δυναμική του Βελόπουλου.
Επειδή όμως ο Κασιδιάρης δεν είναι ντιλαδόρος και ειδικά με την κυβέρνηση είναι απόλυτα απέναντι δεν μπορούν να αφήσουν τον Κασιδιάρη ανεξέλεγκτο.
Οπότε πάλι θα τον μπλοκάρουν στις ευρωεκλογές.
Ως προς τον Βελόπουλο θα φθάσει στο 12% παρ΄ ότι ανεβαίνει και το ποσοστό ΝΙΚΗ του Νατσιού.
Ο Κασιδιάρης δεν μπορεί να κατεβάσει δικό του κόμμα αυτό είναι βέβαιο για τις ευρωεκλογές και η κυβέρνηση όπως φαίνεται από την υπόθεση Σπαρτιάτες θα του φορτώσει ένα ακόμη πρόβλημα.
Σίγουρα θα μπλέξουν και τον Κασιδιάρη για να τον έχουν σε μόνιμη ομηρία.
Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» κόψτε όλες τις γραμμές του Κασιδιάρη, είναι επικίνδυνος γιατί δεν είναι ελέγξιμος.
Όσο ο Κασιδιάρης είναι φυλακή η κυβέρνηση κοιμάται ήσυχη ή απλά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου;
Η Τσεχία καταψήφισε τον νόμο των ομοφυλόφιλων και η Ελλάδα τον υπερψήφισε.
Όσοι ψήφισαν αυτό τον νόμο είναι πολιτικοί κλόουν, είναι ντροπή είναι αίσχος.
Ο Κασιδιάρης εάν ήταν εκτός φυλακών θα δημιουργούσε παλίρροια με ποσοστά πάνω από 10%, ο Βελόπουλος7% με 8% και η Νίκη 4%, άθροισμα όλων αυτών 22%...
Αυτό φοβάται ο Μητσοτάκης και όσοι πηγαίνουν στο Μαξίμου και πουλάνε εκδούλευση ότι «μην ανησυχείς τον Κασιδιάρη τον έχουμε τακτοποιημένο, θα τον κρατάμε στην φυλακή»…

Όμως η μεγάλη έκπληξη δεν μπορεί να προβλεφθεί και επειδή είναι έκπληξη… να θυμάστε από αλλού θα έρθει…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης