Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης από Ρώμη: Έχουμε χρέος ως σοσιαλιστές να προσφέρουμε μια νέα ελπίδα στους λαούς της Ευρώπης

Ανδρουλάκης από Ρώμη: Έχουμε χρέος ως σοσιαλιστές να προσφέρουμε μια νέα ελπίδα στους λαούς της Ευρώπης
"Είμαι σίγουρος ότι στις ευρωπαϊκές εκλογές οι προοδευτικές δυνάμεις θα είναι πολύ ισχυρότερες απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες για μια πιο ισχυρή, δίκαιη και ανταγωνιστική Ευρώπη", δήλωσε ο Ν. Ανδρουλάκης
Στη Ρώμη για τις εργασίες του συνεδρίου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Στο περιθώριο των εργασιών ο κ. Ανδρουλάκης συζήτησε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, António Costa, της Ισπανίας, Pedro Sánchez και την Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων, Elisa Ferreira.
androulakis2_1.JPG
Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «στις ερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, οι σοσιαλιστές έχουμε χρέος να προσφέρουμε μία νέα ελπίδα στους λαούς της Ευρώπης. Μία νέα ελπίδα απέναντι στη συντήρηση, τον λαϊκισμό και την ακροδεξιά.
Οι λαοί της Ευρώπης έχουν ανάγκη περισσότερη αλληλεγγύη, περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και περισσότερη ασφάλεια. Ένα πολιτικό σχέδιο, που κάνει την Ευρώπη ισχυρή με ενιαία εξωτερική πολιτική.
Ένα πολιτικό σχέδιο που θέλει σταθερά χρηματοδοτικά εργαλεία, που θα ενισχύσουν την παραγωγική της βάση, την ανταγωνιστικότητά της και θα ανοίξουν πολλές καλές θέσεις εργασίας για τις νεότερες γενιές.
Μια Ευρώπη με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο κράτος δικαίου.
Αυτό είναι το όραμά μας. Γι’ αυτό θα αγωνιστούμε. Και είμαι σίγουρος ότι στις ευρωπαϊκές εκλογές οι προοδευτικές δυνάμεις θα είναι πολύ ισχυρότερες απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες για μια πιο ισχυρή, δίκαιη και ανταγωνιστική Ευρώπη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης