Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης για Τέμπη: Το «μπάζωμα» ήταν επιχειρησιακή ανάγκη και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης

Μαρινάκης για Τέμπη: Το «μπάζωμα» ήταν επιχειρησιακή ανάγκη και  σε καμία περίπτωση δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης
"Βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της Δικαιοσύνης και θα πρέπει να κρατήσουμε τις οφειλόμενες αποστάσεις προκειμένου να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της", ανέφερε ο Π. Μαρινάκης για την τραγωδία των Τεμπών
Σχετικά Άρθρα
«Ότι έγινε στο χώρο, έγινε επειδή υπαγορευόταν από επιχειρησιακές ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στο θέμα του «μπαζώματος» στο σημείο του δυστυχήματος των Τεμπών.
Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε ότι ουδέποτε ο κ. Αγοραστός κατονόμασε τον κ. Τριαντόπουλο ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα», κάτι που και ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά.
Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο θέμα της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών με τους 57 νεκρούς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της Δικαιοσύνης και θα πρέπει να κρατήσουμε τις οφειλόμενες αποστάσεις προκειμένου να την αφήσουμε να κάνει τη δουλειά της.
Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, παρέπεμψε και εκ νέου στην εν εξελίξει δικαστική διαδικασία, λέγοντας πως αυτή «αφορά τους πάντες και χωρίς κανέναν αστερίσκο».

Στεγαστική πολιτική

Περαιτέρω, ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε στην αύξηση του φοιτητικού επιδόματος που ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό και σημείωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και ένα πρόγραμμα που αφορά την αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών.
«Η στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης ξεπερνάει σε κόστος τα 2 δισ. ευρώ», τόνισε ο κ. Μαρινάκης και συμπλήρωσε ότι ειδικά για τους νέους, το στεγαστικό μαζί με την ακρίβεια αποτελούν τα 2 σημαντικότερα προβλήματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης