Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης: Δεν δόθηκε εντολή από την κυβέρνηση για το μπάζωμα στα Τέμπη

Μαρινάκης: Δεν δόθηκε εντολή από την κυβέρνηση για το μπάζωμα στα Τέμπη
Μαρινάκης: Δεν δόθηκε ποτέ καμία εντολή ούτε από τον κ. Τριαντόπουλο ούτε από κανένα άλλο μέλος της κυβέρνησης
Την απάντηση του κ. Τριαντόπουλου από το βήμα της Βουλής ότι δεν έδωσε εντολή για μπάζωμα στα Τέμπη, επιβεβαίωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. «Επιβεβαιώνω πλήρως όσα είπε ο κ. Τριαντόπουλος. Δεν δόθηκε ποτέ καμία εντολή ούτε από τον κ. Τριαντόπουλο ούτε από κανένα άλλο μέλος της κυβέρνησης. Όλες οι ενέργειες οι οποίες έγιναν από ένα σημείο και μετά ήταν ενέργειες στο πλαίσιο των επιχειρησιακών αναγκών με βασικό γνώμονα τη διάσωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων μετά από αυτό το τραγικό δυστύχημα» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.
Επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να μην διακινούνται ειδήσεις που προκαλούν αναταραχή και στους συγγενείς των θυμάτων.
Ερωτηθείς αν έχει διερευνηθεί το ενδεχόμενο να έδωσε προφορική εντολή ο κ. Τριαντόπουλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως δεν δόθηκε καμία εντολή και σημείωσε ότι αυτό το διερευνά η δικαιοσύνη.
Κάλεσε την αντιπολίτευση όταν «πετάει λάσπη», να έχει στοιχεία.
Αναφερθείς αυτό καθεαυτό στο μπάζωμα στα Τέμπη, είπε ότι ήταν επιχειρησιακή απόφαση η οποία σε καμία περίπτωση δεν έγινε με κανένα σκοπό συγκάλυψης. Εκρίθη αναγκαία για επιχειρησιακούς λόγους, για να μπορέσουν οι έρευνες να προχωρήσουν γρήγορα ούτως ώστε να βρεθούν άνθρωποι όσο το δυνατόν νωρίτερα και ενδεχομένως να διασωθούν κάποιοι, επισήμανε επιπροσθέτως.
Υπογράμμισε πως δεν έχει προκύψει, δεν γνωρίζει ότι κάποιος επί σκοπώ έδωσε μια τέτοια εντολή για να κουκουλώσει κάτι.
Παράλληλα, κατηγόρησε εκ νέου την αντιπολίτευση για τυμβωρυχία, ότι δεν έχουν καμία αντιπρόταση και κάνουν πολιτική στο όνομα θυμάτων και νεκρών. «Ντροπή είναι η τυμβωρυχία. Ντροπή είναι να επιλέγεις νεκρούς και να κάνεις καριέρα στο όνομα κάποιων εξ αυτών. Ντροπή είναι να κάνεις πολιτική πάνω στον πόνο ανθρώπων» ανέφερε.
Απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε ο κάθε Κασσελάκης «αν θεωρεί ότι υπάρχει οποιαδήποτε συγκάλυψη να τα καταθέσει, αλλιώς να σταματήσει να παίζει με τον πόνο των ανθρώπων».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης