Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΝΔ γιορτάζει 50 χρόνια ζωής, είναι όμως ένα αριστερίζον μόρφωμα πια – Καμία σχέση με το κόμμα Καραμανλή

Η ΝΔ γιορτάζει 50 χρόνια ζωής, είναι όμως ένα αριστερίζον μόρφωμα πια – Καμία σχέση με το κόμμα Καραμανλή
Η ΝΔ έχει πλέον διαρροές και προς αδιευκρίνιστη ψήφο
Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 50 χρόνια ζωής και θα κάνει συνέδριο στις 6-7 Απριλίου με σκοπό να κινητοποιήσει κόσμο και να συσπειρώσει τη βάση του.
Όμως, η σημερινή Νέα Δημοκρατία απέχει παρασάγγας από τις αρχές του κόμματος όπως το ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και το υπηρέτησαν οι περισσότεροι αρχηγοί μέχρι το 2016 όπου το πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η σημερινή ΝΔ έχει γίνει ένα κεντρώο κόμμα καθαρά, χωρίς παραδοσιακές αξίες όπως η προστασία της οικογένειας, τις εθνικές κόκκινες γραμμές και την προσήλωση στην θρησκευτική πίστη. Στην κυβέρνηση διατηρεί περισσότερους εξωκοινοβουλευτικούς και στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι παρά από την βάση της ΝΔ. Στην ευρωβουλή τα μεγάλα ονόματα προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές που προέρχονται από τη δεξιά παράταξη είναι παραγκωνισμένοι και ταπεινωμένοι. Όμως, δεν φεύγουν γιατί η εξουσία είναι γλυκιά. Όπως και οι πρώην του ΛΑΟΣ (Αδωνις, Βορίδης, Πλεύρης) διότι έχουν υπουργικές καρέκλες…

Ούτε οι αριστεροί δεν έφεραν τον γάμο ομοφυλόφιλων

Το πιο μελανό σημείο της σημερινής ΝΔ είναι πλέον η ψήφιση ενός νομοσχεδίου που δεν είχε την νομιμοποίηση του κόσμου.
Μιλάμε για το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία που φέρνει τα πάνω κάτω στην ελληνική οικογένεια και δημιουργεί συνθήκες μπαχαλοποίησης στην ελληνική οικογένεια και την κοινωνία.
Ακόμα και οι ιδεοληπτικοί αριστεροί του Τσίπρα έφεραν ως νομοσχέδιο το σύμφωνο συμβίωσης, μία νομική σύμβαση δηλαδή, που έδινε την δυνατότητα να είναι νομικά κατοχυρωμένα ζευγάρια του ίδιου φύλου.
Όμως η ΝΔ, που πλέον είναι το κόμμα των Κινημάτων, της woke culture και των ΛΟΑΤΚΙ+ έφερε το γάμο, δηλαδή ένα μυστήριο προερχόμενο από την ορθόδοξη πίστη.

Μεγάλες διαρροές από το νοσηρό νομοσχέδιο

Εξαιτίας αυτού του αχρείαστου και νοσηρού νομοσχεδίου, έχει πλέον διαρροές και προς αδιευκρίνιστη ψήφο (που σημαίνει είτε αποχή είτε προσμονή για νέο κόμμα στα δεξιά) και προς τα υπάρχοντα κόμματα της Δεξιάς που βρίσκονται στη Βουλή.
Την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου που πλέον σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll μπορεί να πλασαριστεί στην τρίτη ακόμα και στην δεύτερη θέση η ΝΙΚΗ που εκεί που σιγοέσβηνε ξαφνικά έχει και αυτό δημοσκοπική άνοδο.
Σε περίπτωση που υπάρξει στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη σε άλλο κόμμα, μην απορήσετε για τα μεγάλα ποσοστά που θα πάρει.
Συνολικά η Δεξιά στην Ελλάδα μπορεί να πάρει πάνω από 15% και να φτάσει ακόμα και το 20%.

Πόσο περήφανοι είναι οι δεξιοί για τη σημερινή ΝΔ;

Το σίγουρο είναι ότι η ΝΔ φοβάται γι’ αυτό και πραγματοποιεί το συνέδριο για τα 50 χρόνια πριν τις ευρωεκλογές μπας και συγκινήσει κάποιο κόσμο, αλλιώς ήταν κανονικά να γίνει τον Οκτώβριο όπου ημερολογιακά κλείνει 50 χρόνια πολιτικής δραστηριότητας.
Το σίγουρο είναι ότι όσοι υπήρξαν ψηφοφόροι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Γιώργου Ράλλη, του Μιλτιάδη Έβερτ, του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι καθόλου περήφανοι για τη σημερινή ΝΔ.
Αν δεν ήταν στην εξουσία, θα είχαν αποχωρήσει.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης