Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον Άρειο Πάγο ο Κατσιβαρδάς – «Ο Στίγκας θέλει να με κάνει εξιλαστήριο θύμα»

Στον Άρειο Πάγο ο Κατσιβαρδάς – «Ο Στίγκας θέλει να με κάνει εξιλαστήριο θύμα»
Στο υπόμνημα του, που αριθμεί 109 σελίδες, αντικρούει κατά πληροφορίες όλα όσα έχει καταθέσει ενώπιον της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού ο Β. Στίγκας κάνοντας λόγο για «συκοφαντίες»
Το «κατώφλι» της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, πέρασε το πρωί προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς.
Ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής είχε κληθεί να καταθέσει ανωμοτί με την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογικού σώματος, μετά τις καταγγελίες του Προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα περί πρακτικών «μαφίας» και «Δον Κορλεόνε». Ήδη έχουν προηγηθεί ακόμη 4 βουλευτές των Σπαρτιατών, που επίσης έχουν καταθέσει.

Στο υπόμνημα του, που αριθμεί 109 σελίδες, αντικρούει κατά πληροφορίες όλα όσα έχει καταθέσει ενώπιον της ανώτατης εισαγγελικής λειτουργού ο Β. Στίγκας κάνοντας λόγο για «συκοφαντίες».«Ο κ.Στίγκας έχει σκοπό να αποσείσει ευθύνες τρίτων και να με καταστήσει εξιλαστήριο θύμα, αλλά έχω δώσει απαντήσεις με δυο μηνύσεις και τέσσερις αγωγές που έχω ήδη καταθέσει. Το κατηγορητήριο θα καταρρεύσει» δήλωσε εξερχόμενος του Αρείου Πάγου ο Χαρ. Κατσιβαρδας.
Ο πληρεξούσιος δικηγορος του, Β. Καπερνάρος, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια υπόθεση η οποία είναι κατασκευασμένη και εκτός πλαισίου για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης