Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα 23 μον. της ΝΔ με 37,2%, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 14,2%%, ΣΥΡΙΖΑ στο 13% - Με 10% ο Βελόπουλος

Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα 23 μον. της ΝΔ με 37,2%, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 14,2%%, ΣΥΡΙΖΑ στο 13% - Με 10% ο Βελόπουλος
Όσον αφορά την καταλληλότητα του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην πρώτη θέση με 28,9%
Πρώτη και με διαφορά εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της MRB, η οποία φαίνεται να διατηρεί προβάδισμα 23 μονάδων σε σχέση με το δεύτερο ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως δεν έχει αντίπαλο, καταλαμβάνοντας ποσοστό ανάλογο των προηγούμενων βουλευτικών εκλογών με 37,2% το ΠΑΣΟΚ ανέρχεται στη δεύτερη θέση με ποσοστό της τάξης του 14,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος με 13%, η «Ελληνική Λύση» τέταρτη με 10% και το ΚΚΕ πέμπτο με 9%.

16_A.webp16_B.webp

Αμετάβλητο το σκηνικό και στις Ευρωεκλογές 

a_7.JPG

b_2.JPG

Με αναγωγή

c_5.JPG


d_5.JPG

Όσον αφορά την καταλληλότητα του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην πρώτη θέση με 28,9%, ο Στέφανος Κασσελάκης δεύτερος με 7,7%, ο Κυριάκος Βελόπουλος τρίτος με 7,4%, ο Νίκος Ανδρουλάκης τέταρτος με 7,2% και ακολουθούν οι Δημήτρης Κουτσούμπας και Γιάνης Βαρουφάκης με 3,5% αντίστοιχα.

14_A.webp

Τι δηλώνουν... για Τσίπρα

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τα όσα συμβαίνουν στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε η δημοσκόπηση της MRB για τον Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα το 47,2% δήλωσε πως ήταν άστοχη  η παρέμβαση του ιστορικού ηγέτη πριν το συνέδριο, το οποίο λίγες ώρες αργότερα έκανε... ροντέο ο Στέφανος Κασσελάκης, δικαιώνοντας μέχρι «κεραίας» τον πρώην πρωθυπουργό.
Ενώ μεγάλη απογοήτευση προκάλεσε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους του κόμματος.

05_4.webp

03_7.webp

Πολίτες: Καμία αισιοδοξία για την Εξεταστική στα Τέμπη 

Καμία αισιοδοξία δεν φαίνεται πως έχουν οι Έλληνες για την εξεταστική επιτροπή που ασχολείται με το δυστύχημα των Τεμπών, σύμφωνα με τα όσα απανντούν οι πολίτες
Σύμφωνα με την έρευνα, οι μισοί από τους ερωτηθέντες δήλωσαν απαισιόδοξοι για το ότι θα βγει κάτι από την επιτροπή ενώ μόλις το 5,3 ήταν αισιόδοξο.
Μάλλον αισιόδοξοι δήλωσαν το 12,4% ενώ μάλλον απαισιόδοξοι δήλωσαν το 24,8%.

02_7.webp

Τα μεγαλύτερα προβλήματα -Μαστίζει η ακρίβεια

Τα 1.500 άτομα που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση διευκρίνισαν πως το μεγαλύτερο πρόβλημα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά, είναι η ακρίβεια με 53,5%.
Ακολουθούν η υγεία, το ύψος εισοδημάτων, η παιδεία, η εγκληματικότητα, η οικονομική ανάπτυξη της χώρας και τελευταία η ανεργία με 11,9%.
Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν «είδαν με καλό μάτι» τις διεργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς το 50,3% κρίνει πως το κόμμα βγήκε πιο αποδυναμωμένο.
Αντίστοιχα, το 13,6% θεώρησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ισχυρότερος μετά το Συνέδριο, ενώ στους ψηφοφόρους του κόμματος, το 41,2% πιστεύει πως το κόμμα «έχασε», ενώ το 32% πιστεύει πως «κέρδισε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης