Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην πορεία για τα Τέμπη ο Κασσελάκης: Επιμένει ο Μητσοτάκης ότι δεν έφταιγε ο ίδιος, ούτε κανένας από την κυβέρνησή του

Στην πορεία για τα Τέμπη ο Κασσελάκης: Επιμένει ο Μητσοτάκης ότι δεν έφταιγε ο ίδιος, ούτε κανένας από την κυβέρνησή του
"Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κ. Μητσοτάκης",  τόνισε ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
Στην πορεία για τα Τέμπη, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από  τη σιδηροδρομική τραγωδία με τους 57 νεκρούς, στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί βουλευτές και στελέχη του κόμματος.
Μεταξύ αυτών ήταν και η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, - παραλίγο αντίπαλος του Στ. Κασσελάκη σε περίπτωση που θα στήνονταν εσωκομματικές κάλπες- , με την οποία ο πρόεδρος του κόμματος  είχε εγκάρδιο χαιρετισμό, αλλά και ο  πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σ. Φάμελλος.
Σε νέα του ανάρτηση ο κ. Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη, καλώντας τον να σεβαστεί τουλάχιστον για σήμερα, για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, τον πόνο των οικογενειών.
κ4.JPG
"Ο κύριος Μητσοτάκης βρήκε αυτή την τραγική ημέρα, που η Ελλάδα πενθεί 57 ανθρώπους που χάθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών για να ανακοινώσει ουσιαστικά το πόρισμα της επιτροπής για τα Τέμπη.
Επιμένει. Ισχυρίζεται πως δεν έφταιγε ο ίδιος, ούτε και κανένας από την κυβέρνησή του.
Παρεμβαίνοντας και προεξοφλώντας το αποτέλεσμα μίας διαδικασίας, που για την κυβέρνηση είχε μόνο ένα στόχο: Πώς να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες του Καραμανλή και των στελεχών της.
Τον καλώ, τουλάχιστον για σήμερα, για αυτή τη μέρα της μαύρης επετείου, να σεβαστεί τον πόνο των οικογενειών. Να μην τους προκαλεί. Να σεβαστεί επιτέλους τους 57 νεκρούς. Να σεβαστεί τον πόνο και να αντιληφθεί την οργή ολόκληρης της κοινωνίας", τόνισε ο κ. Κασσελάκης.
"Εγώ έχω δεσμευτεί ότι δε θα κάνω βήμα πίσω. Θα είμαι μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων μέχρι το τέλος. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Πραγματική δικαιοσύνη απέναντι στο πέπλο συγκάλυψης που θέλει να επιβάλει ο κύριος Μητσοτάκης", κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
κ44.JPG

Γεροβασίλη: Δεν θα αφήσουμε να περάσει η συγκάλυψη

"Σήμερα στην Αθήνα αντήχησε μία λέξη. Δικαιοσύνη.
Δικαιοσύνη για τους 57 συνανθρώπους μας που πριν ένα χρόνο χάθηκαν στα Τέμπη.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το έγκλημα.
Δεν θα αφήσουμε να περάσει η συγκάλυψη", ανέφερε σε ανάρτησή της η Όλγα Γεροβασίλη.

grrob2.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης