Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ο Κουτσούμπας: Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα

Στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ο Κουτσούμπας:  Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα
"Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει άρον-άρον την εξεταστική επιτροπή, τη διερεύνηση αυτού του εγκλήματος, την ίδια ώρα που προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία γι’ αυτό το έγκλημα, γι’ αυτή την τραγωδία στην οποία χάθηκαν 57 αθώες ψυχές, τα περισσότερα παιδιά μας» δήλωσε ο Δ. Κουτσούμπας
Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 28/2, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός χρόνου ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος κατέθεσε 57 κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα για κάθε αθώα ψυχή που χάθηκε.
Σε δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε τα εξής: «57 κόκκινα τριαντάφυλλα για 57 αθώες ψυχές που χάθηκαν πέρυσι τέτοια μέρα, σ’ αυτό το πρωτοφανές έγκλημα των Τεμπών. Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί αυτό το έγκλημα.
Επαναλαμβάνουμε την υπόσχεση που δώσαμε απ’ την πρώτη μέρα για απόδοση όλων των πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε όλους, είτε αφορά κυβερνώντες, υπουργούς είτε αφορά υπηρεσίες της ΕΕ, είτε αφορά υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του δημοσίου, του ιδιωτικού τομέα και της ιδιωτικής εταιρείας που διαχειρίζεται τους σιδηροδρόμους του ελληνικού κράτους, είτε αφορά διευθυντές, προϊσταμένους, υπάλληλους, υπεύθυνους γι’ αυτό το τραγικό έγκλημα.
Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί αυτή η τραγωδία, αυτό το έγκλημα, γιατί όλο και νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει άρον-άρον την εξεταστική επιτροπή, τη διερεύνηση αυτού του εγκλήματος, την ίδια ώρα που προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία γι’ αυτό το έγκλημα, γι’ αυτή την τραγωδία στην οποία χάθηκαν 57 αθώες ψυχές, τα περισσότερα παιδιά μας».
Σημειώνεται ότι ο κ. Κουτσούμπας συνοδευόταν από τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, τη Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ, τους δύο βουλευτές της Θεσσαλίας Γιώργο Λαμπρούλη και Βασίλη Μεταξά, καθώς και κλιμάκιο της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ.
Στη συνέχεια, ο Δ. Κουτσούμπας θα μεταβεί στην απεργιακή συγκέντρωση της Λάρισας, που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης