Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Δεν περιμένουμε από «νεοαριστερούς» τύπου Χαρίτση να καταδικάσουν τις σφαγές των Τούρκων

Ελληνική Λύση: Δεν περιμένουμε από «νεοαριστερούς» τύπου Χαρίτση να καταδικάσουν τις σφαγές των Τούρκων
«Επίσης δεν περιμένουμε να καταδικάσει τον ανελέητο διωγμό που υφίστανται οι πραγματικοί αριστεροί από την φασιστική Τουρκία» τονίζει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου
«Δεν θα κάνουμε την "χάρη" στον κύριο Χαρί-τση να ασχοληθούμε με τις αθλιότητες του κόμματος του κατά της Ελληνικής Λύσης.
Για εμάς αντίπαλος είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα "δεκανίκια" της, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζει η Ελληνική Λύση, απαντώντας στη Νέα Αριστερά.
«Απλώς αναρωτιόμαστε εάν πραγματική αιτία της επίθεσης του κόμματος Χαρίτση είναι οι παλαιολιθικές αντιλήψεις περί παράνομων μεταναστών ή κάποια "επιφοίτηση" από τις πρόσφατες συναντήσεις του με εκλεκτούς του "προξενείου"», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Η Ελληνική Λύση σημειώνει επίσης ότι «δεν περιμένουμε φυσικά από «νεοαριστερούς» τύπου Χαρίτση να καταδικάσει τις σφαγές των Τούρκων κατά πραγματικών προσφύγων στα σύνορα με τη Συρία και το Ιράκ», καθώς και ότι «επίσης δεν περιμένουμε να καταδικάσει τον ανελέητο διωγμό που υφίστανται οι πραγματικοί αριστεροί από την φασιστική Τουρκία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης