Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσακαλώτος: Ο Αλέξης Τσίπρας έχασε - Ήθελε να ρίξει τον Κασσελάκη, όχι όμως για να επιστρέψει ο ίδιος

Τσακαλώτος: Ο Αλέξης Τσίπρας έχασε - Ήθελε να ρίξει τον Κασσελάκη, όχι όμως για να επιστρέψει ο ίδιος
"O κ. Κασσελάκης κέρδισε στα σημεία. Φαίνεται ότι έχει μεγάλο αριθμό οπαδών, έχει μία βάση ανθρώπων και λέει ότι "θα τα αλλάξει όλα"", σύμφωνα με τον Ευ. Τσακαλώτο
Σχετικά Άρθρα
«Η παρέμβασή του Αλέξη Τσίπρα δεν βοήθησε να γίνει μία πιο ουσιαστική συζήτηση, προσωπικά κατάλαβα ότι ήθελε να ρίξει τον κ. Κασσελάκη, όχι όμως για να επιστρέψει ο ίδιος. Δεν μπορείς να κάνεις ένα συνέδριο και να μην πεις γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο 18% και είχε πρόβλημα αξιοπιστίας, γιατί ενισχύθηκε το αντι-συριζα ρεύμα, έπρεπε να συζητηθεί αυτό», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας στον ΣΚΑΙ για τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε φαινόμενα λυπηρά όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, υπογραμμίζοντας ότι δικαιώθηκαν οι 11 που επέλεξαν να αποχωρήσουν και να δημιουργήσουν την Νέα Αριστερά.
«Δεν μπορείς να είσαι σε ένα κόμμα που η Όλγα Γεροβασίλη λέει "μένουμε, αλλά μην διχάζεις", φαίνεται ένα κόμμα το οποίο είναι οπαδικό», σημείωσε.

Για Τσίπρα και Κασσελάκη

«Καταλαβαίνω ότι τα αποτελέσματα αυτού του συνεδρίου δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχασε, δεν ήταν σωστή η παρέμβασή του λόγω timing. O κ. Κασσελάκης κέρδισε στα σημεία. Φαίνεται ότι έχει μεγάλο αριθμό οπαδών, έχει μία βάση ανθρώπων και λέει ότι "θα τα αλλάξει όλα". Από την άλλη πλευρά, τα στελέχη ενισχύθηκαν πολιτικά», ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος.
Για την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον ίδιο, είπε πως «του απάντησα, ήταν αντιφατικό από τη μια στιγμή να λεεί ότι "όλα πάνε κακά, ότι το κόμμα είναι ένα μπάχαλο" και μετά να λέει ότι εμείς φύγαμε γιατί χάσαμε, φύγαμε γιατί ήταν ένα κόμμα που δεν ήταν συγκροτημένο».

Για Νέα Αριστερά: Η γραμμή μας είναι υπερ των συμμαχιών

«Εμείς στη Νέα Αρίστερα ζητάμε στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να είναι στεναχωρημένος να μας ακούσει, να δει ότι θα γίνει ουσιαστική πολιτική συζητήση, έχουμε πραγματα να πουμε στην κοινωνία, απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο, η γραμμή μας είναι υπερ των συμμαχιών. Για παράδειγμα, για την ακρίβεια λέμε ότι πρέπει να γίνει μία μεγάλη συμμαχία με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές», υπογράμμισε ο κ. Τσακαλώτος.

Για μη κρατικά πανεπιστήμια

Κληθείς να απαντήσει γιατί διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια , ο κ. Τσακαλώτος εξήγησε πως δεν "απαντούν" σε αρκετά ζητήματα, όπως στο ότι έχουμε τους χαμηλότερους μισθούς των καθηγητών στην Ευρώπη, στο ότι είμαστε οι χειρότεροι στην φοιτητική μέριμνα.
«Δεν θα γίνει αναβάθμιση στα δημόσια πανεπιστήμια», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης