Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργή κλήρου με τους βουλευτές για τους ομοφυλόφιλους – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρέμουν να πατήσουν στις εκκλησίες, τραγικός ο Ιερώνυμος

Οργή κλήρου με τους βουλευτές για τους ομοφυλόφιλους – ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρέμουν να πατήσουν στις εκκλησίες, τραγικός ο Ιερώνυμος
Το περιστατικό με Χρηστίδη είναι οδηγός
Σχετικά Άρθρα
Την οργή του κλήρου γεύονται τώρα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, καθώς και τα δύο κόμματα με λίγες εξαιρέσεις ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ένα νόμο που τελικά δεν ήθελε το 90% των πολιτών αλλά τα δύο κόμματα, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγαν αντίθετα με την θέληση των πολιτών και του κλήρου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκινείται φυσικά διότι ως αριστεροί είναι κυρίως άθεοι ή άθρησκοι και η πελατεία τους δεν βρίσκεται εκεί.
Όμως, η πελατεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι στις εκκλησίες και τα στελέχη τους νόμιζαν ότι θα μπορούν να πηγαίνουν στις εκκλησίες χωρίς συνέπειες.

Προσκυνημένος ο Ιερώνυμος

Και μπορεί ο μαλθακός και προσκηνυμένος τύπος που έχουμε για Αρχηγό της Εκκλησίας μας Ιερώνυμος – ο οποίος συναγελάζεται με βουλευτές των δύο κομμάτων και τούς καλεί και στο εξοχικό του στην Ζάλτσα Βοιωτίας- να κρατάει χαμηλούς τόνους, όμως, άξιοι Μητροπολίτες και Αρχιμανδρίτες ανά την επικράτεια είναι αποφασισμένοι να διώξουν τους βουλευτές που ψήφισαν το μιαρό νομοσχέδιο.
Αν ήταν ο Χριστόδουλος θα είχε γίνει επανάσταση.

Το περιστατικό με Χρηστίδη είναι οδηγός

Έτσι το περιστατικό με τον Αρχιμανδρίτη Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης που έδιωξε από την γιορτή των Αρκάδων τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη είναι δηλωτικό τι θα επακολουθήσει.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αθώα περιστέρα
, κυβέρνησε για χρόνια, μάς έφερε στα μνημόνια και τώρα έχει για πρόεδρο ένα παιδί του κομματικού σωλήνα που πότε παίζει με την Κεντροαριστερά πότε με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.
Ένα τέκνο του Σημίτη, έναν πολιτικό νάνο.
Όμως, το περιστατικό με τον Παύλο Χρηστίδη δεν είναι το μοναδικό και δεν θα είναι το μόνο που θα δούμε.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε Έκτακτη Ιερατική Σύναξη
αποφάσισε να μην δεχτεί στις εκκλησίες που υπάγονται στην Μητρόπολή του βουλευτές που ψήφισαν τον κατάπτυστο νόμο.

Ποιοι μητροπολίτες θα πάρουν σκληρά μέτρα

Στη ΝΔ, ειδικά στις περιοχές που οι βουλευτές ψήφισαν το νομοσχέδιο, ορισμένοι έχουν στείλει επιστολή στις εκκλησίες να μην δεχτούν κανέναν βουλευτή που ψήφισε το νομοσχέδιο.
Πιο σκληροί είναι οι Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Δημητριάδος Ιγνάτιος, Πατρών Χρυσόστομος, Θηβών Γεώργιος.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όποτε θέλουν εκμεταλλεύονται την Εκκλησία για να μαζεύουν ψήφους αλλά τώρα θα εισπράξουν αποδοκιμασίες. Άλλωστε, είναι ενδεικτικό ότι π.χ ο Δημήτρης Νατσιός που καταψήφισε το νομοσχέδιο εισπράττει χειροκροτήματα σε όποια εκκλησία επισκέπτεται.
Ο Βελόπουλος το ίδιο στην Βόρεια Ελλάδα.
Γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι τα δύο κόμματα θα αυξήσουν τα ποσοστά τους στις ευρωεκλογές.
Αν υπήρχε ένας σοβαρός Ιεράρχης στην κεφαλή της Ελλαδικής Εκκλησίας που σεβόταν την παραδοσιακό Έλληνα χριστιανό πολίτη και το Ευαγγέλιο θα είχε ξεκινήσει πόλεμο απέναντι στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση που στήριξε αυτό το νομοσχέδιο. Δεν θα χαριεντιζόταν δίπλα τους.
Θα ξέκοβε τα μυστήρια από τη Βουλή.
Θα έκανε κάθε εβδομάδα συλλαλητήριο και θα έκοβε τις βόλτες των βουλευτών στις εκκλησίες δια ροπάλου. Και οι Εκκλησίες θα γινόντουσαν τα εκλογικά κέντρα που θα έριχναν στα τάρταρα τα ποσοστά της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης