Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση του Παύλου Χρηστίδη στα βέλη του Αρχιμανδρίτη - «Εξαπέλυσε αδιανόητη επίθεση στην οικογένειά μου»

Απάντηση του Παύλου Χρηστίδη στα βέλη του Αρχιμανδρίτη - «Εξαπέλυσε αδιανόητη επίθεση στην οικογένειά μου»
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «πρωτοφανή στοχοποίηση της οικογένειας του, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας απο το μαιευτήριο»
Στην πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος του ο αρχιμανδρίτης του ΙΝ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, απάντησε ο βουλευτής νότιου Τομέα του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.
Ο κ. Χρηστίδης κάνει λόγο για «πρωτοφανή στοχοποίηση της οικογένειας του, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας απο το μαιευτήριο» ενώ εγκάλεσε τον αρχιμανδρίτη πως υπερέβη «ένα όριο που ξεπερνά κατά πολύ τα ανεκτά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «τον Πρόεδρο και την παράταξη για την ανακοίνωση, απέναντι στην αδιανόητη επίθεση που εξαπέλυσε ο Αρχιμανδρίτης στην οικογένεια του».

Ολόκληρη η απάντηση του Παύλου Χρηστίδη

Ως άνθρωπος, πρώτα και πάνω από όλα, έχω μάθει στη ζωή μου, να σέβομαι κάθε άποψη, όσο αντίθετη και αν είναι με αυτά που εγώ υποστηρίζω και για τα οποία πάντα μάχομαι και πολιτεύτομαι είτε εντός, είτε εκτός Κοινοβουλίου.
Η πρωτοφανής, όμως, στοχοποίηση της οικογένειας μου, συνοδεία μάλιστα φωτογραφίας απο το μαιευτήριο, είναι ένα όριο που ξεπερνά κατά πολύ τα ανεκτά όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Πόσο μάλλον, όταν το περιστατικό που περιγράφει ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, είναι μόνο στην φαντασία του, αφού απο την εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Αρκάδων αποχώρησα, για να πάω σε άλλη κοινωνική υποχρέωση, δεν με πλησίασε ποτέ κανένας ιερέας, να μου πει το οτιδήποτε και το κλίμα με τους πάντα φιλόξενους Αρκάδες ήταν κάτι παραπάνω απο εξαιρετικό, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν εκατοντάδες που ήταν παρόντες.
Στο αξιακό μου σύστημα δεν χωρούν αποκλεισμοί, ούτε εκείνων που πρέπει να αναγνωριστούν από την Πολιτεία τα δικαιώματα τους, ούτε εκείνων που θέλουν να συμμετέχουν στην Εκκλησία μας, που σε κάθε περίπτωση είναι πυλώνας της κοινωνικής ιστορίας και συνοχής στη χώρα.
Για αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την παράταξη για την ανακοίνωση, απέναντι στην αδιανόητη επίθεση που εξαπέλυσε ο Αρχιμανδρίτης στην οικογένεια μου.
Παράλληλα, εύχομαι να είμαι το μοναδικό θύμα - εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου απέναντι σε τέτοιες μισαλλόδοξες συμπεριφορές.
Τέλος, η Νάντια και εγώ νιώθουμε την ανάγκη, να σας ευχαριστήσουμε για όλη την έμπρακτη στήριξη προς τα πρόσωπα μας και την οικογένεια μας.»


ww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης