Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν τον εκφυλισμό που είχαμε διαγνώσει

Χαρίτσης: Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν τον εκφυλισμό που είχαμε διαγνώσει
«Η ελληνική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη και αυτή θα αποδοθεί», δήλωσε για τα Τέμπη
Σχετικά Άρθρα
«Οι τελευταίες εξελίξεις στο συνέριο του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν τον πλήρη εκφυλισμό ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου», σχολίασε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νεάς Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ από την Ξάνθη στην διάρκεια της περιοδείας του στην Ξάνθη.
«Επιβεβαιώνουν την κριτική την οποία ασκήσαμε εγκαίρως διαβλέποντας αυτό τον εκφυλισμό. Δεν αξίζει σε αριστερούς, σε προοδευτικούς, σε δημοκράτες πολίτες, αυτή η απαξίωση της ιστορίας τους, της διαδρομής τους και των προσδοκιών τους για ένα καλύτερο μέλλον», είπε ο κ. Χαρίτσης, ενώ συμπλήρωσε:
«Η Νέα Αριστερά είναι εδώ. Συγκροτήθηκε για να μπορέσει να εκφράσει την αγωνία και την ελπίδα των αριστερών πολιτών για μια εναλλακτική διέξοδο. Η διέξοδος της σοβαρότητας, της αξιοπιστίας, του μαχητικού αριστερού λόγου που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία απέναντι στην μονοκρατορία της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη».
Για την συμπλήρωση ενός έτους από το έγκλημα των Τεμπών, δήλωσε πως η ελληνική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη. «Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη. Δική μας δέσμευση είναι ότι το έγκλημα αυτό θα διαλευκανθεί. Θα αποδοθούν ευθύνες στους ενόχους παρά τις προσπάθειες συγκάλυψης που είδαμε να γίνονται τις τελευταίες ημέρες με χυδαίο τρόπο στην εξεταστική επιτροπή με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Η ελληνική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη και αυτή θα αποδοθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης