Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λάβρος ο Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσε ο πολιτικός βίος Τσίπρα, ο Παππάς τον καθάρισε σαν αυγό - Χαμένος ο Κασσελάκης

Λάβρος ο Γεωργιάδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Τελείωσε ο πολιτικός βίος Τσίπρα, ο Παππάς τον καθάρισε σαν αυγό - Χαμένος ο Κασσελάκης
«Είναι θαύμα που μείναμε στο ευρώ με αυτούς τους παλαβούς που κυβέρνησαν 5 χρόνια», ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Για «το απόλυτο άδειασμα όλων σε όλους» στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Άδ, Γεωργιάδης, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και το επεισοδιακό φινάλε με την απόφαση να μην γίνουν εσωκομματικές εκλογές για νέα ηγεσία.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ με φόντο τις θυελλώδεις εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - που ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο 24ωρο με το Στέφανο Κασσελάκη να παραμένει στο τιμόνι του κόμματος μετά από ένα 4ήμερο εντάσεων, διαφωνιών και την Όλγα Γεροβασίλη να καταθέτει υποψηφιότητα για την προεδρία, για να καταλήξει ότι κάλπες δεν στήνονται - σχολίασε πως αυτό «δεν έχει ξαναγίνει», «είναι θαύμα που μείναμε στο ευρώ με αυτούς τους παλαβούς που κυβέρνησαν 5 χρόνια».
Όπως ανέφερε ο υπουργός,  «παρακολούθησα αρκετό από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε ενδιαφέρον. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι αφού κυβέρνησαν τον τόπο αυτοί οι άνθρωποι για 5 χρόνια και μείναμε στην Ευρωζώνη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα θαύμα. Πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας και να λέμε, “Θεέ μου μας έσωσες”. Είναι κωμωδία. Τσίρκο Μεντράνο. Τέτοιο αλληλορεζίλεμα σε δημόσια θέα δεν έχει ξαναγίνει»

«Έφαγε τα μούτρα του ο Τσίπρας»

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το επεισοδιακό συνέδριο, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Παύλο Πολάκη, αλλά και τον Νίκο Παππά.
Όπως είπε, « αυτός που τελείωσε τελικά τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά, δεν ηττήθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Νίκος Παππάς τον έστειλε σπίτι του οριστικά. Είσαι ο Αλέξης Τσίπρας, έχεις πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3%, τον έχεις κάνει κυβέρνηση και καταφέρνεις να πας σε ένα συνέδριο όπου τρως τα μούτρα σου;».
«Ο Κασσελάκης έχει από πίσω του έναν Παππά, ο οποίος ελέγχει τα νήματα.Ο Νίκος Παππάς καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό και τώρα έχει τον Κασσελάκη υπό έλεγχο. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Βραχύβιο ήταν το πείραμα ούτως η άλλως. Γιατί πλέον δεν είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης. Την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, θυμηθείτε με, θα πει ο Παππάς «κύριε Κασσελάκη, κριθήκατε στις ευρωεκλογές και βρεθήκατε λειψός», πρόσθεσε.
Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εκτίμησε πως είναι σε δεινή θέση και πολιτικά έχει τελειώσει.
«Ο Κασσελάκης είναι σε δεινή πολιτική θέση. Βγαίνει και θέτει ο ίδιος ζήτημα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, μετά λέει “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”, μετά λέει “αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία” και μετά επειδή καταλαβαίνουν ότι χάνει το συνέδριο, δεν κατεβάζουν την πρόταση σε ψηφοφορία. Έχετε δει εν ενεργεία Πρόεδρο να μην καταφέρνει όχι να κερδίσει η πρότασή του σε ένα συνέδριο, αλλά να μην καταφέρνει καν να την κατεβάσει;. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελειώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει ούτε την πρότασή του στο συνέδριο, δεν είναι αρχηγός», υπογράμμισε.
Σχολιάζοντας τη στάση του Παύλου Πολάκη, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «δεν μπορούσε να πάει με την Γεροβασίλη», καθώς «είναι ο πιο ευνοημένος από τον Τσίπρα».
«Ο Τσίπρας από την ταύτισή του με τον Πολάκη έχανε διαρκώς. Ο Τσίπρας του την χάριζε συνεχώς και πάει τώρα και τον μαχαιρώνει», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, προθέτοντας ότι «ο Πολάκης θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τον Τσίπρα».

Τραγωδία το ΠΑΣΟΚ

Κληθείς να απαντήσει εάν πλέον ΠΑΣΟΚ είναι ο μεγάλος αντίπαλος της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία».
Κατά τον ίδιο, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κωμωδία και το ΠΑΣΟΚ είναι τραγωδία. Για το μέγεθος της πτώσης του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ είναι ακλόνητο. Απλώς πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ είναι μαρμαρωμένο. Όταν ο βασικός σου αντίπαλος έχει πάει από το 33% στο 8% στις δημοσκοπήσεις κι εσύ παραμένεις στο 13%, δεν είναι επιτυχία αυτό».
Σχετικά με τη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια δήλωσε «έκπληκτος από το όχι του Ανδρουλάκη».
Σημείωσε δε, πως ο κ. Ανδρουλάκης «παρέδωσε όλο το χώρο από την κεντροαριστερά μέχρι τη δεξιά στον Μητσοτάκη», ενώ «υιοθέτησε όλη τη φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ και της άκρας Αριστεράς σαν να μίλαγε το κόμμα του 2%».

Μέσα στα επόμενα 24ωρα η απόφαση για τα απογευματινά χειρουργεία

Σχετικά με τα απογευματινά χειρουργεία, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «η απόφαση βγαίνει τα επόμενα 24ωρα. Η ισχύς είναι από την δημοσιοποίηση της αποφάσεως.
«Τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, ξεκινάνε περίπου σε 1,5 μήνα από σήμερα. Περιμένουμε την τελική έγκριση από το Ταμείο Ανάκαμψης, είναι καθαρά τυπική η διαδικασία. Θα πάμε ανάποδα στη λίστα, δηλαδή θα βρούμε αυτούς που έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής. Αυτοί που είναι σε αναμονή πάνω από χρόνο είναι περίπου 50 χιλιάδες. Αυτούς τους 50.000 θα τους κάνουμε το χειρουργείο δωρεάν», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης