Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή Εθνική Ανώτατη Εκπαίδευση, όχι πανεπιστήμια «εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων»

Ελληνική Λύση: Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή Εθνική Ανώτατη Εκπαίδευση, όχι πανεπιστήμια «εξυπηρέτησης ιδιωτικών συμφερόντων»
Για την Ελληνική Λύση, δε νοείται να μιλάς για ιδιωτικά ΑΕΙ, όταν πρωτίστως δεν έχεις φέρει σε ένα - τουλάχιστον - ικανοποιητικό επίπεδο την δημόσια, Ανώτατη και Ανώτερη παιδεία
Με έναν ορυμαγδό ανακριβειών και ψευδολογίας, ο αρμόδιος υπουργός επιχειρεί να δικαιολογήσει την επικίνδυνη πρόθεση της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, η οποία ανοίγει την κερκόπορτα τόσο στα «οικονομικά συμφέροντα» όσο και στην Τουρκία.
Ο κ. Πιερρακάκης μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την Κύπρο, αποκρύπτοντας όμως ότι εκεί προηγήθηκε πολυετής διαβούλευση και τα πάντα έγιναν σύννομα, χωρίς να παραβιαστεί το Σύνταγμα. Σε αντίθεση με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Για την Ελληνική Λύση, δε νοείται να μιλάς για ιδιωτικά ΑΕΙ, όταν πρωτίστως δεν έχεις φέρει σε ένα - τουλάχιστον - ικανοποιητικό επίπεδο την δημόσια, Ανώτατη και Ανώτερη παιδεία.
Πώς όμως μπορεί μία κυβέρνηση να εξασφαλίσει «υψηλό επίπεδο» στις βαθμίδες της εκπαίδευσης, όταν η ίδια και οι προηγούμενες της έχουν μετατρέψει σε κομματική δεξαμενή στελεχών;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης