Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξέσπασμα Γεροβασίλη κατά Κασσελάκη: Δεν μπορεί η επικοινωνία να υποκαθιστά την πολιτική – Όχι άλλος διχασμός

Ξέσπασμα Γεροβασίλη κατά Κασσελάκη: Δεν μπορεί η επικοινωνία να υποκαθιστά την πολιτική – Όχι άλλος διχασμός
«Πρέπει να μπει φρένο στην καθοδική πορεία, τόνισε, να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική και να μπούμε ξανά στη μάχη απέναντι στην Δεξιά», υπογράμμισε η πρώην υπουργός
Σκληρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη υπό έντονες αποδοκιμασίες εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα του Σαββάτου (24/2/2024).
Η πρώην υπουργός κατηγόρησε τον πρόεδρο του κόμματος για πολωτικές πολιτικές και τόνισε πως η επικοινωνία δεν μπορεί να υποκαθιστά το πολιτικό σχέδιο. «Πρέπει να ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας: η αισχροκέρδεια, η αδικία, η ανισότητα, η διαφθορά, τα ρουσφέτια, αντίπαλός μας είναι η Δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη.
«Δεν είναι αρένα το συνέδριο. Όχι άλλοι εχθροί ανάμεσά μας, όχι άλλος διχασμός», σημείωσε.
Εμείς πρέπει να τη δώσουμε τη μάχη. Είναι κρίσιμη η μάχη των ευρωεκλογών .
«Σύντροφοι δεν πάει άλλο, η κοινωνία χρειάζεται προοδευτική διέξοδο. Σήμερα όμως πρέπει να κοιτάξουμε την πραγματικότητα, το κόμμα μας υποχωρεί συνεχώς, πρόσθεσε.
«Πρέπει να μπει φρένο στην καθοδική πορεία, τόνισε, να δώσουμε ξανά ελπίδα και προοπτική και να μπούμε ξανά στη μάχη απέναντι στην Δεξιά. Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης, δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας - το ξέρουμε, έχουμε κυβερνήσει με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.
Δεν αρκεί να λέμε μπορούμε να νικήσουμε τον Μητσοτάκη. Πρέπει να γίνει και χρειαζόμαστε πολιτικό σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος. Να σταματήσουν τα λάθη που κοστίζουν ακριβά. Είναι άλλο λάθη απειρίας και άλλο λάθη αλαζονείας. Χρειαζόμαστε σοβαρότητα και αξιοπιστία, τόνισε.
Η επικοινωνία πρέπει να υπηρετεί πολιτικό σχέδιο και όχι να το υποκαθιστά» τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης