Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα Αριστερά: Συνάντηση Σακελλαρίδη - Χαρίτση στη Βουλή με το βλέμμα στις ... Βρυξέλλες

Νέα Αριστερά: Συνάντηση Σακελλαρίδη - Χαρίτση στη Βουλή με το βλέμμα στις ... Βρυξέλλες
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ενεργοποείται πλήρως στην καθημερινότητα του κόμματος, αναλαμβάνοντας ρόλο στην ηγετική ομάδα
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η συνάντηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη στα γραφεία της Νε.Αρ. στη Βουλή
Ο κ. Σακελλαρίδης έφτασε στη Βουλή λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης, με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νε.Αρ. να τον υποδέχεται σε εμφανώς ένθερμο κλίμα και να τον αγκαλιάζει. 

χαρ-_σακ_σχιν.JPG

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ενεργοποείται πλήρως στην καθημερινότητα του κόμματος, αναλαμβάνοντας ρόλο στην ηγετική ομάδα.
Επιπλέον, διαρροές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από το πρωί κάνουν λόγο για κάθοδο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη στις ευρωεκλογές, με εξασφαλισμένη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Το βίντεο της συνάντησης Σακελλαρίδη - Χαρίτση



Επισημάινεται ότι ο άλλοτε επικεφαλής του ινστιτούτου Eteron είχε επανενεργοποιηθεί στηρίζοντας δημόσια την Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στην υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη.
Επιπλέον, έδωσε το παρών σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.
Αυτές οι κινήσεις ήταν το προπέτασμα καπνού για την ολική του επαναφορά στον χώρο της Κεντροαριστεράς.
Μετά το πέρας της συνάντησης των δύο ανδρών θα παραχωρήσουν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

σακ_χαρ.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης