Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν δώσαμε λευκή επιταγή στον Κασσελάκη – Δεν τη ζήτησε

Θεοχαρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν δώσαμε λευκή επιταγή στον Κασσελάκη – Δεν τη ζήτησε
Η Πολιτική Γραμματεία είναι το πολικό κέντρο που παίρνει τις αποφάσεις είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Δεν δώσαμε καμία λευκή επιταγή στον Στέφανο Κασσελάκη υποστήριξε ο Θ. Θεοχαρόπουλος αναφερόμενος στη μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας πάντως πως δεν ζήτησε κάτι τέτοιο ο πρόεδρος του κόμματος.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε πως κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τέθηκαν δύο ζητήματα, με το πρώτο να αφορά την αποκατάσταση της ορθής λειτουργίας τους ΣΥΡΙΖΑ και το δεύτερο την επιστολή και το ερωτηματολόγιο που απέστειλε στα μέλη ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως είπε, τονίστηκε, παρουσία του προέδρου, ότι η ΠΓ είναι το πολιτικό κέντρο το οποίο παίρνει τις αποφάσεις και δεν μπορεί να αιφνιδιάζεται.
Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση Κασσελάκη ότι θα παραμείνει πρόεδρος ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο κ. Θεοχαρόπουλος είπε ότι «ο κόσμος για τις εθνικές εκλογές πρέπει να μας βλέπει ως το αντίπαλο πολιτικό δέος της ΝΔ».
«Στις μετρήσεις δεν πάμε καλά και αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε.
Δεν υπάρχει καμία ανασφάλεια και δεν τίθεται θέμα παραίτησης προέδρου» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς εάν υπάρχει ζήτημα παραίτησης είπε «έχουμε πρόσφατα εκλεγμένο πρόεδρο»
Αναφορικά με το ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα στέλεχος που ανέβασε το κόμμα στο 33% ενώ όταν τα ποσοστά έπεσαν έφυγε για να υπάρχει «νέα ημέρα στο κόμμα».
«Μπορεί να παρεμβαίνει όποτε ο ίδιος κρίνει» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης