Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Κασσελάκης απαξιώνει τους πάντες - Ούτε ο Βασιλειάδης δεν γνώριζε για το ερωτηματολόγιο

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Κασσελάκης απαξιώνει τους πάντες - Ούτε ο Βασιλειάδης δεν γνώριζε για το ερωτηματολόγιο
Ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη, τόσο για «οργανωτικό χάος», όσο και για «δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος»
Με αιχμηρό τρόπο τοποθετήθηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), η οποία έρχεται λίγο πριν τη δεύτερη ημέρα συνεδρίασης της κρίσιμης Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
«Όταν εμείς πλακωνόμασταν για να αποφασίζουν τα μέλη, ο Στεφανος Κασελακης μιλούσε με τον Μητσοτάκη για να γίνει Υπουργός», φέρεται να τόνισε ο πρώην Υπουργός Μεταφορών στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ, που συνεδριάζει και αυτή για δεύτερη ημέρα, λίγες μέρες πριν συγκληθεί το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη, τόσο για «οργανωτικό χάος», όσο και για «δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος», προειδοποίησε, δε, πως «θα συνεχίσει να προκαλεί εσωστρέφεια».
Δεδομένου ότι ο νέος γύρος της εσωκομματικής κρίσης στην Κουμουνδούρου πυροδοτήθηκε από τον σχεδιασμό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να «κατεβάσει» στα μέλη ένα ερωτηματολόγιο, που θίγει θεμελιώδους χαρακτήτα ζητήματα για τη φύση του κόμματος, ο κ. Σπιρτζης επεσήμανε πως «μετά την ενημέρωση που μας έκανε ο Γιώργος Βασιλειαδης, είναι προφανές ότι δεν ήταν ενήμερος για την ανάρτηση του ερωτηματολογίου -παρότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος- γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ο πρόεδρος απαξιώνει τους πάντες και λειτουργεί παντελώς μόνος του».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης