Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Δεν αντιπολιτευόμαστε τον Κασσελάκη, καμία πρόταση μομφής – Λάθος timing το ερωτηματολόγιο

Ραγκούσης: Δεν αντιπολιτευόμαστε τον Κασσελάκη, καμία πρόταση μομφής – Λάθος timing το ερωτηματολόγιο
Καλώς υπάρχει το ερωτηματολόγιο, πρέπει να ενεργοποιήσουμε τα μέλη αλλά όχι τώρα είπε ο κ.Ραγκούσης
Δεν αντιπολιτευόμαστε τον πρόεδρο του κόμματος υποστήριξε ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος με αφορμή την πρωτοβουλία Κασσελάκη για το ερωτηματολόγιο στα μέλη.
«Σε καμία περίπτωση δεν αντιπολιτευόμαστε τον πρόεδρό του κόμματός μας» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Ραγκούσης, αναφέροντας πως οι αντιδράσεις υπήρξαν για τον χρόνο που έγινε η κίνηση με το ερωτηματολόγιο.
«Είμαστε παραμονές του συνεδρίου το οποίο είναι η τελευταία μας ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μία μεγάλη αντεπίθεση ανάκαμψης για να αποφύγουμε τα άσχημα σενάρια που καταγράφονται και στις δημοσκοπήσεις.
Δυστυχώς μπλέξαμε και σε συζητήσεις για το αν πρέπει να υπάρχει ή όχι ερωτηματολόγιο παραμονές του συνεδρίου, προσωπικά πιστεύω ότι καλώς υπάρχει το ερωτηματολόγιο και πρέπει να ενεργοποιήσουμε τα μέλη με κάθε τρόπο αλλά βεβαίως να δώσουμε και στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα.
Δεν συμφωνώ με τον κ. Κασσελάκη για την στιγμή που αποφάσισε να γίνει.
Δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε την πρόθεση της ηγεσίας να συζητήσει για το όνομα του κόμματος.
Σας θυμίζω τον κ. Ανδρουλάκη που έκανε ένα δημοψήφισμα στο κόμμα του για το όνομα του ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ.Ραγκούσης.

Αρνητικά πρωτοσέλιδα

«Σήμερα είμαστε πρωτοσέλιδο σε πολλά μέσα, αυτό δεν είναι επιλογή κανενός μας, αν η απόφαση για το ερωτηματολόγιο δεν είχε ληφθεί λίγο πριν το συνέδριο και αν χθες δεν είχαμε πάρει μία τέτοια επιστολή δεν θα ήμασταν σήμερα σε 7 πρωτοσέλιδα αρνητικής δημοσιότητας για εμάς.
Το συνέδριο έχει να κάνει με τα μέλη, όχι για τα στελέχη.
Η έννοια μας δεν είναι να διαλύσουμε το κόμμα, όλοι θέλουμε να βάλουμε πλάτη, προσπαθούμε να αγιάσουμε και δεν μας αφήνει», δήλωσε ο κ.Ραγκούσης.

Καμία πρόταση μομφής

Σχετικά με τις πληροφορίες για την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο κ. Ραγκούσης ξεκαθάρισε πως ότι «δεν τέθηκε ποτέ θέμα για πρόταση μομφής».
«Η αρνητική δημοσιότητα δεν προήλθε από εμάς - από την πολιτική γραμματεία -, αλλά από πρωτοβουλίες που λήφθηκαν από τον πρόεδρο και από τους συνεργάτες του» είπε ο κ.Ραγκούσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης