Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Πολλές οι αλλαγές στο κόμμα αλλά οποιαδήποτε άλλη επιλογή, θα ήταν καταστροφική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Πολλές οι αλλαγές στο κόμμα αλλά οποιαδήποτε άλλη επιλογή, θα ήταν καταστροφική
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό υποστήριξε ο Νίκος Παππάς
Όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν πολλές αλλαγές στο κόμμα, κάποιοι δεν άντεξαν και έφυγαν, αλλά οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα ήταν καταστροφική για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι «πρέπει να κάνουμε πάρα πολλά βήματα ακόμα για να έχουμε μία επαρκή συλλογική λειτουργία».
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Open και με αφορμή το νέο κύκλο εσωστρέφειας που έχει ανοίξει στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη στα μέλη του κόμματος, ο κ.Παππάς επισήμανε ότι σήμερα θα συνεδριάσει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία, όπου το παρών αναμένεται να δώσει και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Να εμπλουτιστεί το ερωτηματολόγιο

Ερωτηθείς για το ερωτηματολόγιο, ο κ.Παππάς, σημείωσε ότι αυτό «θα πρέπει να εμπλουτιστεί και να πάει στη βάση με δεσμευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της βάσης.
«Η βάση δεν είναι για δειγματοληψία.
Ο μετασχηματισμός και τα βήματα που κάναμε είχαν το νόημα ότι η ηγεσία πρέπει να δεσμεύεται από τη γνώμη της βάσης και όταν απευθύνεσαι στη βάση δεν απευθύνεσαι για να πάρεις μία αίσθηση.
Απευθύνεσαι με πάρα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα και οι απαντήσεις της βάσης σε δεσμεύουν ως ηγεσία» τόνισε ο κ.Παππάς, αναφέροντας πως το περασμένο διάστημα έγιναν αρκετές αλλαγές στο κόμμα και πως αυτό δεν έγινε ανώδυνα. «Κάποιοι μάλιστα δεν το άντεξαν και έφυγαν από το κόμμα», είπε και εκτίμησε πως θα υπάρξει επούλωση.
Σε ερώτηση για το αν έπειτα από πέντε μήνες έχει μετανιώσει που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε αρνητικά.

Στόχος να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές

«Οι εξελίξεις απέδειξαν ότι οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα ήταν καταστροφική για το κόμμα μας», τόνισε ο κ.Παππάς, επισημαίνοντας ότι για τις ευρωεκλογές, το κόμμα έχει βάλει τον πήχη ψηλά και ότι στόχος είναι «να καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη επιλογή που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό, γιατί το ΚΚΕ έχει δείξει ότι δεν το αφορά η υπόθεση της πολιτικής αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ έχει δείξει ότι έχει αποθέματα στελεχών που είναι έτοιμα να μεταπηδήσουν στη ΝΔ», ανέφερε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης