Τελευταία Νέα
Πολιτική

Β. Κόκκαλης: To ερωτηματολόγιο προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως θεμιτό και δημοκρατικό

Β. Κόκκαλης: To ερωτηματολόγιο προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως θεμιτό και δημοκρατικό
Αλλαγές πρέπει να γίνουν, με σεβασμό βέβαια στα όργανα», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη πως το ερωτηματολόγιο στο οποίο καλούνται να απαντήσουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα, το έμβλημα και το ιδεολογικό πρόσημο του κόμματος «είναι απολύτως θεμιτό», εξέφρασε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Βασίλης Κόκκαλης.
«Δεν είναι ούτε δημοσκόπηση το να ερωτούνται τα μέλη, είναι απολύτως δημοκρατικό σε ένα κόμμα. Δεν σημαίνει αν ρωτάς τα μέλη του κόμματος ότι καταργείς τα όργανα», πρόσθεσε.
Κληθείς να σχολιάσει ποιοι είναι αυτοί που σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης «κυνηγούν χίμαιρες και είναι τροφοδότες συνωμοσιολογικών σεναρίων», ο κ. Κόκκαλης είπε χαρακτηριστικά πως, «πρώτον θα συστήσω ψυχραιμία προς όλους, και δεύτερον πως όλοι θα συμφωνήσουμε – είτε συμφωνούν με το ερωτηματολόγιο είτε διαφωνούν – σε ένα πράγμα: ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να επανιδρυθεί, να μετασχηματιστεί, να αλλάξει.
«Από τη στιγμή που συμφωνούμε όλοι σε αυτό, υπάρχει περιθώριο, τρόπος, με άνεση χρόνου να το κάνουμε. Αλλαγές πρέπει να γίνουν, με σεβασμό βέβαια στα όργανα», τόνισε ο κ. Κόκκαλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης