Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Βόμβα» Κούλογλου: Θα κατατεθεί πρόταση μομφής για Κασσελάκη - Δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα

«Βόμβα» Κούλογλου: Θα κατατεθεί πρόταση μομφής για Κασσελάκη - Δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα
Όπως τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου ενδεχομένως θα υπάρξει μεταβατική ηγεσία σε μια τέτοια συνθήκη
Την πρόβλεψη ότι θα κατατεθεί πρόταση μομφής για τον Στέφανο Κασσελάκη κάνει ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου. Σε βαθιά κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Πάει να ανατραπεί ένας πρόεδρος που έχει εκλεγεί από τη βάση αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο εξελέγη», τόνισε.
Πρόταση μομφής θα κατατεθεί για τον Στέφανο Κασσελάκη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.
Όπως τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» ενδεχομένως θα υπάρξει μεταβατική ηγεσία σε μια τέτοια συνθήκη. «Πάει να ανατραπεί ένας πρόεδρος που έχει εκλεγεί από τη βάση αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα στο οποίο εξελέγη», ανέφερε.

«Θα έχουμε διαφορές συγκρούσεις το επόμενο χρονικό διάστημα»

«Μετά τον Κασσελάκη θα υπάρξουν πολλοί, αλλά στην πραγματικότητα το παιχνίδι έχει τελειώσει, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε μια πολύ βαθιά κρίση. Εδώ δεν πάνε τα μέλη να ψηφίσουν για το συνέδριο. Νομίζω ότι θα δούμε και άλλα επεισόδια στο ίδιο σίριαλ. Πληροφορούμαι πως θα υπάρξει πρόταση μομφής κατά του κ. Κασσελάκη. Νομίζω πως ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να το παρατήσει έτσι εύκολα, άρα θα έχουμε διαφορές συγκρούσεις το επόμενο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής.
Καταληκτικά ο Στέλιος Κούλογλου ανέφερε ότι «μέλη της Κεντρικής Επιτροπής είναι στα τηλέφωνα και μετρούν δυνάμεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης