Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ελλάδα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες - Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη

Στην Ελλάδα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες - Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη
Οι συναντήσεις που θα έχει στην Αθήνα ο Filippo Grandi
Στην Ελλάδα βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα 19/2, ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Filippo Grandi, ο οποίος θα συναντηθεί τόσο με τον υπουργό Εξωτερικών, Γ. Γεραπετρίτη, όσo και με τον πρωθυποουργό, Κ. Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέρας ο κ. Γεραπετρίτης θα συναντηθεί με τον Filippo Grandi και θα ακολουθήσει τελετή υπογραφής της Συμφωνίας Έδρας μεταξύ της Ελλάδας και της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, η οποία θα ρυθμίζει το καθεστώς λειτουργίας του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεραπετρίτης θα εγκαινιάσει μαζί με τον κ. Grandi, την έκθεση αρχειακού υλικού του Υπουργείου Εξωτερικών και της UNHCR με τίτλο: «Οι απαρχές της συνεργασίας Ελλάδας-Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες: Κοινή έκθεση αρχειακού υλικού των πρώτων ετών της κοινής πορείας (1947-1963)».

Συνάντηση με Μητσοτάκη

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 17:00 θα έχει συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Filippo Grandi, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης